2013-10-05 22:37:04
Φωτογραφία για Αρης: Ανάσταση με Ουντότζι!
Επρεπε να φτάσουμε στην 7η αγωνιστική, τα κρύα να πιάσουν για τα καλά σε όλη την χώρα, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Αρης. 

Οι κίτρινοι, μολονότι έπαιζαν με 10 παίκτες από 64', λόγω αποβολής του Τσουμάνη, με πρωταγωνιστή και λυτρωτή τον Σαλόζε Ουντότζι (μια ασίστ, ένα γκολ) πέρασαν νικηφόρα, ύστερα από 6 χρόνια, από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου, που είχε προηγηθεί στο σκορ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, αφήνοντας στον πάτο τον ΟΦΗ.

Πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να επιδίδονται σε διαγωνισμό λαθών, ενώ το ματς είχε και αρκετές διακοπές, λόγω τραυματισμών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός.

Δυο φάσεις ήταν αξιοσημείωτες στο πρώτο 45λεπτο. Μια για κάθε ομάδα. Στο 20' για τον Αρη ο Ουντότζι επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 41' το σκηνικό επαναλήφθηκε από την άλλη εστία. Ο Μητρόπουλος έπιασε το μακρινό σουτ με τον Διούδη, αυτή την φορά να σώζει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος έγινε καλύτερο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Στο 55' μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να ανοίξει το σκορ. Ο Τάτος βρήκε μόνο του τον Ιμπεχ, που σούταρε, αλλά ο Γιαννακόπουλος του είπε "όχι" κρατώντας το 0-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ, σε αντεπίθεση με τον Αραβίδη, που μπήκε στην περιοχή σούταρε, ο Διούδης απέκρουσε, αλλά ο Καμπάνταης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-0 για τους κυανέρυθρους.

Ο Αρης απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό με τον Νταβίντ Αγκάνθο! Ο Ουντότζι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ισπανός βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά ισοφαρίζει για τους κίτρινους, που δύο λεπτά αργότερα θα μείνουν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσουμάνη.

Στο 75' καλή στιγμή για τον Αρη, με σουτ του Ουντότζι από αριστερά, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Ο Νιγηριανός που έψαχνε το γκολ το πέτυχε στο 88', όταν έφυγε στην κόντρα και με εκπληκτικό σουτ πίσω από το ημικύκλιο έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" του Γιαννακόπουλου για το 1-2, χαριζοντας την πρώτη νίκη στην ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα.
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ