2013-10-05 15:06:57
Φωτογραφία για Ο Κατσουράνης δεν ξεχνάει την απόλυση άνευ προειδοποιήσεως
Ο τρόπος με τον οποίο ο Κώστας Κατσουράνης εκδιώχθηκε το περασμένο φθινόπωρο από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει στον πολύπειρο διεθνή χαφ ένα επιπλέον κίνητρο εν όψει της αυριανής μάχης στην Τούμπα. 

Ο 34χρονος άσος, που πλέον αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του ΠΑΟΚ (με απολογισμό εννέα συμμετοχές και ένα γκολ), βρέθηκε εκτός Τριφυλλιού άνευ προειδοποιήσεως, έπειτα από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω φραστικής επίθεσης στον διαιτητή Σιδηρόπουλο.

Η εισήγηση του τότε προπονητή των Πρασίνων Ζεσουάλδο Φερέιρα για αποπομπή του παίκτη έγινε ασυζητητί δεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος του έδειξε την πόρτα της εξόδου, μολονότι κατά την προηγούμενη τριετία υπήρξε βασικό γρανάζι στη μηχανή του ΠΑΟ (124 συμμετοχές, 20 γκολ) με αποκορύφωμα την εξαιρετική παρουσία του στο πρωτάθλημα του 2010 με οκτώ καθοριστικά γκολ.


Το οξύμωρο πλέον με την περίπτωση του Κατσουράνη είναι ότι μολονότι αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Ιανουάριο με εισήγηση του άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική και νυν πρόεδρου της μακεδονικής ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, έχει λαμβάνειν ακόμη χρήματα (περί τις 500.000 ευρώ) από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος του 2014!

Η συζήτηση πάντως για τον μπαρουτοκαπνισμένο διεθνή άσο, που απέναντι στους Πράσινους θα πραγματοποιήσει την 701η επίσημη παρουσία του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (594 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και 106 στην εθνική ομάδα), έχει φουντώσει για τα καλά και στον Δικέφαλο (όπως συνέβη κατά το παρελθόν στον Παναθηναϊκό και στην Μπενφίκα).

 Ο ολλανδός τεχνικός Χουμπ Στέφενς επιμένει να τον χρησιμοποιεί σε ρόλο στόπερ, ενώ τα τοπικά ΜΜΕ και αρκετοί οπαδοί της ομάδας «φωνάζουν» ότι τον προτιμούν ως κεντρικό μέσο.

Ο ίδιος αποφεύγει να τοποθετηθεί ανοιχτά στο άτυπο ντιμπέιτ που έχει στηθεί πέριξ της Τούμπας, μολονότι κατά το παρελθόν έχει δηλώσει πολλάκις ότι προτιμά το κέντρο από την άμυνα.
Τα Νέα
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ