2013-10-04 22:02:09
Φωτογραφία για Άψογες κι άρρηκτες οι σχέσεις Τριανταφυλλόπουλου - Γιαννούλη!
Με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας "Πρώτη της Αιγιάλειας" στις 4-10-2013,με το οποίο αποδίδεται στον Δημοτικό Σύμβουλο της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάνο Γιαννούλη η φράση "μην με συνδέετε με τον Τριανταφυλλόπουλο, δεν έχω καμία σχέση", με την επιπρόσθετη δημοσιογραφική αναφορά ότι..."ο συνδετικός κρίκος που ενώνει τα δύο αιρετά στελέχη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης έσπασε οριστικά κι όπως φαίνεται αμετάκλητα", από τη Δημοτική Παράταξη "Αιγιάλεια-Νέα Εποχή", υπογραμμίζονται τα εξής:

"Στον ορυμαγδό των εξελίξεων για τα τρέχοντα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας, με "φόντο" τις Δημοτικές Εκλογές του 2014, είναι φυσιολογικό να ψιθυρίζονται, να λέγονται και να γράφονται πράγματα συγκεχυμένα, που ενδεχομένως να μην απηχούν απολύτως την αλήθεια.

Ειδικότερα σε ότι αφορά τον Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δημήτρη Τριανταφλλόπουλο και τον Δημοτικό της Σύμβουλο Πάνο Γιαννούλη, καθίσταται ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση πως οι σχέσεις τους εντός κι εκτός της Δημοτικής Παράταξης "Αιγιάλεια-Νέα Εποχή" είναι άψογες κι άρρηκτες, όπως από την αρχή της κοινής τους θητείας στο Δημοτικό Συμβούλιο, με απόλυτη κοινή πολιτική στάση και κοινό λόγο στα θέματα της περιοχής, πλην αυτού της κατασκευής του ΧΥΤΑ Παπανικολού στην Δυτική Αιγιάλεια.Έτσι και θα συνεχιστεί, αρμονικά και δίχως ίχνους διάσπασης, μέχρι του τέλους της θητείας τους στις 31/8/2014.

Σε ότι αφορά τη προσωπική στάση, του κ
. Γιαννούλη εν όψει της επερχόμενης αυτοδιοικητικής εκλογικής αναμέτρησης στο Δήμο Αιγιάλειας, ισχύει απόλυτα, αυτό που ο Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης έχει δημοσίως διευκρινίσει, πως δηλαδή όλα τα Μέλη της θα αποφασίσουν ελεύθερα για τον εαυτό τους και την πιθανή συμμετοχή τους σε κάποιον εκλογικό συνδυασμό.Αυτό αφορά σαφώς και τον κ. Γιαννούλη.

Κατά συνέπεια οι επιλογές, αρχής γενομένης από τον Αρχηγό της Δημοτικής Παράταξης μέχρι και το "τελευταίο" μέλος της δεν αλληλοεξαρτώνται, ασχέτως αν πολλές από αυτές τις προσωπικές αποδειχθεί στο τέλος πως θα έχουν κοινό παρανομαστή!

Αυτό θα φανεί περίτρανα...στην ώρα του"!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ