2013-10-04 13:09:03
Φωτογραφία για Προειδοποιεί με μήνυση ο  Δ.Τριανταφυλλόπουλος για ψευδή δημοσιεύματα περί συναλλαγής του με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας!
Από τη Δημοτική Παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης "Αιγιάλεια-Νέα Εποχή" εξεδόθη απάντηση του Επικεφαλής της Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου,σε δημοσίευμα ,του Ιδιοκτήτη - Εκδότη Της Εφημερίδας "Ημερήσιος Αχαΐας"... και παρολίγον διεκδικητή του Δημαρχιακού θώκου στην Αιγιάλεια το 2010 ή πιθανά και το 2014...κ. Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου,(την Πέμπτη 3-10-2013), με την υποσημείωση της τυχαίας συνεπωνυμίας, προς αποφυγήν άλλων συνειρμών της κοινής γνώμης:Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος συγκεκριμένα τονίζει:

"Η απόφασή σας να μην επανέλθετε όσο κι αν προκληθείτε από τις έγγραφες απαντήσεις μου επί δημοσιευμάτων σας,με αφήνει παντελώς αδιάφορο,ως θιγόμενο αιρετό Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου κι ως απλό πολίτη της κοινωνίας του Αιγίου και μόνο "εμμονή" - όπως εσείς θέλετε να λέτε - δεν με διακατέχει για ενασχόλησή σας μαζί μου αλλά και των συμπολιτών - αναγνωστών σας.Αυτοί πράγματι είναι ανώφελο ν' ασχοληθούν με τα αναγραφόμενα εμπαθή σχόλιά σας, επί χρόνια τώρα.Όσο όμως θα γράφετε ειδήσεις αναληθείς για το πρόσωπό μου - σε ό,τι αφορά την πολιτική μου δράση - είτε σας ενοχλεί είτε δεν σας ενοχλεί - εγώ θα σας απαντώ
. Ίσως καλύτερα θα βόλευε η τακτική της απόκρυψης Δελτίων Τύπου εμού προσωπικά ως Πολιτευτή Αχαΐας ΝΔ ή της εκλεγμένης Δημοτικής μου Παράταξης στο Δ.Σ Αιγιάλειας , κάτι που πράττεται επί χρόνια απροκάλυπτα και με τη φθηνή σας δικαιολογία ότι... "δεν έχω ή δεν έχουμε παραγωγικό και ουσιώδη λόγο ώστε ν' ασχολούνται τα σοβαρά ΜΜΕ μαζί μου και μαζί μας",υπονοώντας την εφημερίδα σας.Μάλλον γίνατε αυτόβουλος κριτής κι επικριτής του συνόλου σχεδόν των έντυπων και ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε της Αιγιάλειας και της Αχαΐας που καθημερινά φιλοξενούν και προβάλλουν ανακοινώσεις και απόψεις, εμού του ιδίου ή της Δημοτικής μου Παράταξης. Κρίμα που όλα τ' άλλα Μ.Μ.Ε δεν τα θεωρείτε "σοβαρά" πλην της εφημερίδας σας!

Επί των λοιπών αναγραφόμενων στην μακροσκελή σας απάντηση (ως αλάνθαστος κριτής δημοσιογράφος,εκδότης και διεκδικητής του όποιου δημαρχιακού ή βουλευτικού θώκου) έχω να σας επισημάνω τα εξής:

-Ουδόλως "ανησυχώ για πιθανή υποψηφιότητά σας στο δήμο" Αιγιάλειας. Είναι δικαίωμά σας,όπως δεν ανησύχησα ούτε το 2010 που ήμουν Υποψήφιος Δήμαρχος! Σαν απλός πολίτης πάντως θα παρακολουθήσω την πορεία κι εύχομαι ευόδωση των στόχων σας, αυτή τη φορά.Ο κόσμος θα σας κρίνει κι όχι μόνο εγώ.

- Δεν σας φταίω ούτε εγώ, ούτε ο Συνδυασμός μου, ούτε το όμοιο επώνυμό σας με το δικό μου για "την ανάσχεση της δικής σας υποψηφιότητας" - όπως λέτε! Στην πολιτική προϋπήρχα υμών από το 2004, οπότε εν έτη 2010...μόνο το επώνυμό μου δεν θα μπορούσα ν' αλλάξω...αν αυτό σας βόλευε κάπως!

-Στους όποιους "μηχανισμούς πολέμησαν και απέτρεψαν την υποψηφιότητά σας" - όπως επίσης λέτε ( αν νοιάζει κάποιους όλη αυτή η ιστορική σας αναδρομή) ούτε συμμετείχα, ούτε γνωρίζω, ούτε με νοιάζει ποιους εννοείται. Ψεύδεστε λοιπόν εσείς που προσωπικά μ' εμπλέκετε αυθαίρετα σε όλο αυτό το παρασκήνιο, ούτε και κανένας από τους 200 περίπου υποψηφίους μου δημοτικούς ή τοπικούς συμβούλους, μου ανέφερε ποτέ ότι ήταν ή επρόκειτο "να είναι στο πλευρό σας", όπως παραπονιέστε!Αναζητείστε αλλού τις διαρροές και την απώλεια "στελεχών" σας κι όχι στην Δημοτική μου Παράταξη που ήταν καθαρή και διαυγής πολιτικά.

-Κανένα "εγκλωβισμό του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ" - όπως επίσης λέτε- δεν επιχείρησα ούτε έπραξα προσωπικά.Σαν στέλεχος πρώτης γραμμής της ΝΔ στην Αχαία, συνομίλησα με το κόμμα μου, ακόμα και με τον Πρόεδρό του, αντάλλαξα απόψεις για πιθανή υποψηφιότητά μου και κατόπιν πολλών προτάσεων που υπήρχαν για άλλα πρόσωπα, μου ζητήθηκε η κάθοδός μου ως Υποψήφιος Δήμαρχος. Σε κάτι που κάνετε διαρκώς μεγάλο λάθος είναι , στο ότι εγώ ποτέ δεν ζήτησα από τη ΝΔ να κατέβω στις Δημοτικές Εκλογές αλλά αυτή πολυπρόσωπα μου το ζήτησε κι εγώ εδέχθην.Αν για παράδειγμα υποδείκνυε εσάς το κόμμα μου, να είστε βέβαιος ότι θα στήριζα δημόσια εσάς!

-Στα περί..."αιώνιου Πολιτευτή"- όπως με αποκαλείτε, δεν θα απαντήσω, σεβόμενος τους πολυετείς αγώνες μου, τον ιδρώτα μου και τις -σταθερά- υψηλές μου επιδόσεις με την αγάπη και την στήριξη χιλιάδων Αχαιών.Ασχέτως πολλών παραγόντων και αιτιών που μέχρι σήμερα με οδήγησαν ελάχιστα έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, σας προκαλώ να μην κόπτεστε για την πολιτική μου δράση κι επίδοση, αλλά δέστε την δική σας, που βρίσκεται ακόμα - έναντι εμού - σε "νηπιακή" ηλικία.

Τέλος, σας προειδοποιώ για τελευταία φορά εγγράφως και δημοσίως, πως αν συνεχίσετε να γράφετε αναληθώς,ψευδώς και άνευ στοιχείων..."περί ανταλλαγμάτων μου" από τον Δήμαρχο για την "στήριξη και υποστήριξή του" θα σας καλέσω δημόσια αλλά και νομικά να το αποδείξετε, αφού ένας τέτοιος έμμονος ισχυρισμός σας, αφήνει υπονοούμενα συναλλαγής μεταξύ εμού και του κ. Θεοδωρακόπουλου, (τώρα ή κατά το παρελθόν), που δεν υπήρξε ούτε υπάρχει και το κυριότερο δεν μας τιμά ουδόλως στα μάτια των συμπολιτών μας .Προσωπικά δεν θα σας το επιτρέψω εφεξής κι η πρόταση ανάληψης της Προεδρίας στο Ν.Π.Δ.Δ της "Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε" ήταν αποτέλεσμα προσωπικής απόφασης κι επιλογής του Δημάρχου, που δεν θα αποδεχόμουν, αν το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο εκλήθη ν'αποφασίσει δεν ψήφιζε υπέρ μου ομόφωνα, με εξαίρεση την παράταξη του ΚΚΕ που πάντα ψηφίζει αρνητικά για τέτοιες Επιτροπές, αλλά ειδικά στην δική μου περίπτωση δεν επέλεξε καν την αρνητική ψήφο, αλλά το λευκό"!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αντωνάκη μου...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αντωνάκη μου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ