2013-10-04 06:26:59
Φωτογραφία για Πάτρα: Παραλίγο τραγωδία στο Σαραβάλι - Ανετράπη σκαπτικό μηχάνημα - Καλά στην υγεία του ο οδηγός - Δείτε φωτο
"Kατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία σε περιοχές της Πάτρας, ανετράπη χθες το πρωί σκαπτικό μηχάνημα του Δήμου Πατρέων στην περιοχή του Σαραβαλίου, ενώ εκτελούσε εργασίες σε δρόμο, κομμάτι του οποίου ξαφνικά υποχώρησε." αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος και συνεχίζει:

"Ο οδηγός του μηχανήματος μεταφέρθηκε αμέσως στο εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» όπου και παρέμεινε για προληπτικούς λόγους καθώς δεν διαπιστώθηκε τραυματισμός.

Τον οδηγό, επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς, όπως και οι Αντιδήμαρχοι κκ. Σιγαλός και Γεωργακόπουλος προκειμένου να ενημερωθούν για την υγεία του και να του ευχηθούν περαστικά"

Πρώτη ανάρτηση

Άγιο είχε ο οδηγός του σκαπτικού μηχανήματος του Δήμου που ανετράπη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης, στην κεντρική πλατεία του Σαραβαλίου της Πάτρας, στην οδό Πετιμεζά, στο ύψος του ιερού ναού της Παναγίας,

Το οδόστρωμα στο σημείο που δούλευε η τσάπα υποχώρησε με αποτέλεσμα το μηχάνημα να ανατραπεί με τον χειριστή να εγκλωβίζεται. Το μηχάνημα εκτελούσε εργασίες μεταφοράς φερτών υλικών μετά από την ισχυρή προχθεσινή καταιγίδα.

Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι της περιοχής και μέλη του συνεργείου και απεγκλώβισαν τον υπάλληλο του Δήμου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ