2013-10-03 19:13:48
Φωτογραφία για ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ Ν/Σ
Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα καταθέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με στόχο, όπως ανέφερε στη Βουλή ο Χ. Αθανασίου, να έχει ψηφιστεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου επρόκειτο να συζητηθούν οι τέσσερις προτάσεις νόμου που έχουν καταθέσει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ μαζί με την ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Χ. Αθανασίου δήλωσε ανοιχτός σε προτάσεις και βελτιώσεις, ώστε το νομοσχέδιο να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Επιδιώκουμε την σύνθεση και είμαστε εναρμονισμένη με την απόφαση πλαίσιο της Ε.Ε.», ανέφερε και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ενοχλείται από τις επιτυχίες του πρωθυπουργού σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο Ηνωμένων Πολιτειών. «Ενοχλούν τον ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες πρωτοβουλίες των θεσμών της δημοκρατίας», επεσήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Νωρίτερα, ο Β. Καπερνάρος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες «έβγαλε» το κόμμα του από το συνταγματικό τόξο, καθώς, όπως είπε, είναι κατά τον Π. Κουκουλόπουλο ορολογία του ΠΑΣΟΚ που δεν αποδέχονται.

Από την Χρυσή Αυγή, πήρε τον λόγο ο Δ. Κουκούτσης για να δηλώσει ότι το κόμμα του είναι εναντίον όλου του πολιτικού κατεστημένου. «Όλοι έχουν συνωμοτήσει εναντίον  μας και το σύστημα ονομάζεται συνταγματικό τόξο, εμείς από τον ιό αυτού του καθεστώτος δεν θα μολυνθούμε», είπε.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ