2013-10-03 19:01:48
Φωτογραφία για ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ... «ΚΡΑΞΙΜΟ» ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ!
Η χθεσινή (2/10)... τριάρα (3-0) με την οποία ηττήθηκε η Μπενφίκα από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον όμιλο του Ολυμπιακού, δεν πέρασε... έτσι απλά από τους οπαδούς των «αετών της Λισσαβόνας».

Περίπου 20 οπαδοί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποδοκίμασαν έντονα τον Ζόρζε Ζεσούς και τους παίκτες της ομάδας τους, ενώ κόσμος βρέθηκε και στην προπόνηση όπου επίσης αποδοκίμασε για την ήττα από τους Παριζιάνους με... κάτω τα χέρια.

Μάλιστα οι οπαδοί σήκωσαν και πανό, το οποίο έγραφε «... η ομάδα δεν προέβαλε καμία αντίσταση» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Παρί.

Παράλληλα, ιδιαίτερα επικριτικά είναι και τα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού Τύπου που κάνουν ξεκάθαρα λόγο για... «κρίση στην Μπενφίκα», γεγονός που μαρτυρά ότι η ατμόσφαιρα μόνο ιδανική δεν πρέπει να θεωρείται στα αποδυτήρια της ομάδας.

Μάλιστα τις περισσότερες ευθύνες τα ΜΜΕ της χώρας τις ρίχνουν στον προπονητή της ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς, για τον οποίο γράφεται ότι το κλίμα για αυτόν έχει βαρύνει αισθητά και ότι θα πρέπει άμεσα η Μπενφίκα να επιστρέψει στις νίκες.

Η Μπενφίκα είναι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, ωστόσο λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, η ομάδα της Πορτογαλίας θα υποδεχθεί τους ερυθρόλευκους στις 23 του μηνός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ