2013-10-03 18:42:03
Φωτογραφία για Να χαίρεστε την Δημοκρατία σας!
Τελικά σήμερα έχουμε "Δημοκρατία" ή Τρομοκρατία! Βάλανε τα μεγαλύτερα ΜΜΕ να γίνουν τα φερέφωνα της πιο καταστροφικής συγκυβέρνησης μετά την μεταπολίτευση, κατά ενός κόμματος που μπορεί κάποια στελέχη του να έκαναν κάποια λάθη πλην όμως όσα πρεσβεύει για την Ευρώπη την λαθρομετανάστευση την εξαθλίωση του Έλληνα την αστυνόμευση και το ξεπούλημα γενικά της πατρίδας μας έχουν απόλυτο δίκιο! Και το χειρότερο! Απειλούν δια μέσω της ΕΥΠ, με τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, υπολογίζουν ποσοστά αστυνομικών Η άλλων Πολιτών που ψήφισαν πχ το ένα η το άλλο κόμμα!

Χωρίς να τηρήσουν τα προσχήματα και να ζητήσουν άρση πολιτικού ασύλου παραπέμπουν Αρχηγό πολιτικού κόμματος με 500 χιλιάδες και πλέον πολίτες ψηφοφόρους στα κοινά ποινικά δικαστήρια και ... Τον προφυλακίζουν! Και μας κοροϊδεύουν κιόλας! Να που είναι ανεξάρτητη η δικαιοσύνη και δεν προφυλάκισε ... Τρεις Βουλευτές! Αλλά.... Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την Δυσαρέσκειά του και .. Ακούστηκε ότι ο Ύουργόσ δικαιοσύνησ κ. Αθανασίου θα παραιτηθεί κλπ κλπ Και την επομένη η ... Αμερόληπτη Δικαιοσύνη Προφυλακίζει τον ... Αρχηγό του κόμματος αυτού .. Μην ξαναμουτρώσει ο Πρωθυπουργός!!


Εγώ δεν είμαι υποστηρικτής του κόμματος αυτού αλλά ...θα γίνω κι εγώ αλλά και χιλιάδες άλλοι Πολίτες! Που Κοροιδεύετε! Που αποκαλείται την τρομοκρατία και την πολιτική δίωξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Με διωγμούς και παρακολουθήσεις! Με τρομοκρατία μέσω των πουλημένων ΜΜΕ, Ξεσκεπαστήκατε, κ Σαμαρά!

Εσείς και η συγκυβέρνησή σας ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ψήφουσ, από τον διωγμό του 3ου σε δύναμη νόμιμου πολιτικού κόμματος της Ελλάδας! Ο απλός Έλληνας πολίτης μόνο χαμένος μπορεί να βγεί, γιατί θα πάψουν μερικοί ακόμα να βάζουν φραγμό στα επικίνδυνα σχέδιά σας που έχουν εξαθλιώσει τον Ελληνικό Λαό! Ξέρετε τώρα εσείς! Τελειώσατε με την Δεξιά! Τώρα αρχίστε με την Αριστερά! Ο καημένος ο ´Απειρος Τσίπρας Πανηγυρίζει! Σιγά-Σιγά θα έρθει και η σειρά σου! Θα σε συκοφαντήσουνε θα σε διασύρουν άν δεν συμφωνήσεις να συγκυβερνήσεις μαζί τους ... Μέχρι και να σε προφυλακίσουν μπορούν με το παραμικρό στραβό ενός μέλους σου κι έχεις και εσύ κάτι ... Τύπους ..μέλη! Διαμάντια! Από την πλατεία Εξαρχείων!

Για να πάμε ύστερα σε εκλογές σε μερικούς μήνες ....Δημοτικές και αργότερα η μαζί πολιτικές! Τότε οι Έλληνες θα μπορούν να ψηφίσουν ...Ελεύθερα και ...Δημοκρατικά όποιο από τα μεγάλα Ελληνικά κόμματα θέλουν ! ΠΑΣΟΚ ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Τα άλλα μας ... τελείωσαν, τα σβήσαμε από τον Δημοκρατικό Πολιτικό Χάρτη της Ελλάδος ! Ύστερα παρεξηγούνται που τους λένε να χαίρονται την Δημοκρατία τους!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ