2012-04-10 15:10:13
Φωτογραφία για Σόιμπλε-Λαγκάρντ: Ανόητοι, αφελείς ή οπαδοί της Παπαρήγα;
Πάνω που νομίζαμε ότι μας είχαν αφήσει για λίγο στην ησυχία μας η κυρία Λαγκάρντ και ο κύριος Σόιμπλε ξαναχτύπησαν και μάλιστα ταυτόχρονα...

Η μεν επικεφαλής του ΔΝΤ μίλησε στην πολύ γνωστή εκπομπή "60 minutes" του CBS και κάλεσε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, ο δε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, στην ίδια εκπομπή, χαρακτήρισε τις εκλογές στην Ελλάδα «εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί». Αναρωτιέμαι ειλικρινά αν αυτά τα τόσο σημαντικά πρόσωπα της παγκόσμιας οικονομικής ζωής είναι αφελή, ανόητα η απλώς ...οπαδοί της Αλέκας και του Τσίπρα. Γιατί μόνο κάποιος αφελής ή ανόητος θα έκανε μια τόσο ωμή παρέμβαση σε ένα ζήτημα κυριαρχίας ενός λαού και θα περίμενε ότι ο λαός αυτός θα έσπευδε να υπακούσει στις επιθυμίες του.

Οι προτροπές της Λαγκαρντ για ψήφο σε συγκεκριμένα κόμματα και η δυσφορία που δείχνει ο Σόιμπλε επειδή αποφασίσαμε να κάνουμε εκλογές, το μόνο που πετυχαίνουν είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιθυμούν. Γιατι οι Έλληνες προφανώς εξοργίζονται και αντιδρούν από τέτοιου είδους υποδείξεις.

Κανονικά θα έπρεπε πρώτοι και καλύτεροι να εξοργισθούν και να αντιδράσουν οι αρχηγοί των μεγαλύτερων κομμάτων από τέτοιες κυνικές δημόσιες τοποθετήσεις . Όχι μόνο γιατί είναι απαράδεκτες για ένα κυρίαρχο κράτος αλλά και επειδή διώχνουν τους ψηφοφόρους μακριά τους και τους σπρώχνουν εκεί που η Λαγκαρντ κι ο Σοιμπλε υποτίθεται ότι δεν θέλουν να πάνε.

Κούνια που τους κούναγε πηγή: iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ