2013-10-03 10:20:44
Φωτογραφία για Αλέξης Κούγιας: Παραπληροφόρηση που με θίγει
Με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε να διευκρινίσει κάποια σημεία από την προχθεσινή του κατάθεση για τον Μάκη Ψωμιάδη στη δίκη την «στημένων αγώνων».

Η δήλωσή του: «Πληροφορήθηκα από αναρτήσεις σε διαδικτυακά site, μια πρωτοφανή προσπάθεια παραπληροφόρησης των επισκεπτών των αθλητικών περιεχομένου site και των αναγνωστών των εφημερίδων «GOAL» και «SPORTDAY», όπου με πηχυαίους τίτλους ανέφεραν «Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ» «Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ».

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και η παραπληροφόρηση οφείλεται στον συντάκτη της εφημερίδας «GOAL» Αλέξη Πλατή, τον οποίο θα μηνύσω και θα ενάγω. Σημειωτέον δε ότι μόλις η συνεργάτιδα μου Βάσω Πανταζή, αντιλήφθηκε το ψευδές περιεχόμενο του άρθρου που συνέταξε ο εν λόγω δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα «sentragoal», τον επέπληξε ήδη μέσα στην δικαστική αίθουσα που βρισκόταν και εκδικαζόταν η υπόθεση και παρότι ο δημοσιογράφος δεσμεύτηκε ότι θα διορθώσει την ψευδή είδηση, ουδέποτε το έπραξε.


Συγκεκριμένα: 1. Ουδέποτε κατέθεσα ότι ο Ψωμιάδης δεν έχει καμία σχέση με στημένα παιχνίδια. Αντιθέτως κατέθεσα ότι τα παιχνίδια Καβάλα - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Αναγέννηση Καρδίτσας -Καβάλα και Αγροτικός Αστέρας - Καβάλα, ήταν ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. Εκείνο που κατέθεσα και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά, είναι ότι δεν γνωρίζω αν τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα έστησε ο Ψωμιάδης.

2. Στην αρχή κατέθεσα από λάθος, λόγω ομοιότητος των ονομάτων, ότι κατά την κρίση μου ο διαιτητής Τσινιάρης είναι «βρώμικος διαιτητής», ενώ η πραγματικότητα είναι ότι εννοούσα, πράγμα που διόρθωσα αμέσως στο ακροατήριο, όταν αντιλήφθηκα το λάθος μου, ότι η κρίση μου αφορούσε τον διαιτητή Τριτσώνη και όχι τον πρώην διαιτητή Τσινιάρη.

3. Όσον αφορά τον Ψωμιάδη, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποκρύψω ότι ήταν παιδικός μου φίλος, ότι είναι εξαιρετικός οικογενειάρχης και έχει στενή σχέση με την εκκλησία, αφού αυτά είναι η πραγματικότητα. Λυπάμαι πολύ γιατί εξαιτίας του Αλέξη Πλατή, ο οποίος ήταν ο μόνος που από την αρχή προσπάθησε να διαστρεβλώσει την κατάθεσή μου, καθώς και εξαιτίας αυτών που τοποθετούν τους τίτλους σε εφημερίδες και site, παρασύρθηκαν και τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε., τα οποία δεν είχαν εκπροσώπους στην δικαστική αίθουσα (σημειωτέον ο Αλέξης Πλατής και ο Θάνος Μπλούνας ήταν οι μοναδικοί δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες καθ' όλη την διάρκεια της διαδικασίας στο ακροατήριο) και αναπαρήγαγαν ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου, αφού διαστρεβλώνουν την προσωπικότητα μου και αλλοιώνουν το περιεχόμενο της καταθέσεως μου, και επιφυλάσσομαι να προσφύγω στην Δικαιοσύνη.

Κατέθετα επί 7 ώρες και ούτε ένας παράγοντας της Δίκης (Πρόεδρος Δικαστηρίου - Δικαστές - Εισαγγελέας - συνήγορος υπερασπίσεως) δεν διατύπωσε έστω και μία ένσταση ή υπόνοια μη έντιμης και ειλικρινούς καταθέσεως μου».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ