2013-10-03 05:58:05
Φωτογραφία για Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ θα παραμείνει στην Ελλάδα
Την ενίσχυση της παραγωγής της στην Ελλάδα επιδιώκει η εταιρεία ΒΙΒΕΧΡΩΜ, μέλος του παγκόσμιου ηγέτη χρωμάτων AkzoNobel.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς, ο διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΒΕΧΡΩΜ Ιωακείμ Προβατάς δεσμεύθηκε νωρίτερα σε εκπρόσωπους του Τύπου ότι η εταιρεία θα παραμείνει στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό προτίθεται να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντών της, δημιουργώντας προϊόντα σε κατηγορίες που συμπληρώνουν τη δραστηριότητά της στον τομέα των χρωμάτων. Πρόθεση αποτελεί η ενδυνάμωση της παρουσίας της στην εγχώρια αγορά και η περαιτέρω ενίσχυση της τοπικής παραγωγής.

Η παραγωγή των νέων προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, προκειμένου όπως υποστήριξε ο Ι. Προβατάς να στηρίξουν την τοπική παραγωγή. Με τις κινήσεις αυτές, πέραν της παραγωγής, επιπλέον θα ενισχυθεί και η εξαγωγική της δραστηριότητα, με μεγαλύτερη έμφαση στην Κύπρο και τις βαλκανικές χώρες, ανάμεσά τους η Σερβία, η Βουλγαρία και η Αλβανία.


Σήμερα η εταιρεία διαθέτει στους Έλληνες καταναλωτές οικοδομικά χρώματα για όλες τις χρήσεις σε χιλιάδες αποχρώσεις, διατηρώντας την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά με μερίδιο που ξεπερνά το 32% Το 2012 οι πωλήσεις προσέγγισαν τα 43 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία κατέχει την κορυφαία θέση σε όλους τους δείκτες αξιολόγησης στον μεγαλύτερο διεθνώς όμιλο χρωμάτων τον AkzoNobel, με έδρα την Ολλανδία, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες και απασχολεί 50.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ έχει ενταχθεί στον όμιλο από το 1990, ενώ στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1932.

Σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διαθέτει καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής χρωμάτων, απασχολώντας 205 εργαζομένους και διαθέτοντας περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης για την Ποιότητα, το Περιβάλλον, την Υγιεινή και Ασφάλεια στην εργασία, ενώ αποτελεί ένα από τα πρώτα κύρια μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η αρπαγή της… Σελήνης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η αρπαγή της… Σελήνης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ