2013-10-03 00:31:13
Φωτογραφία για ΕΠΙΔΕΙΞΗ... ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΙ Σ.Ζ.
Με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που πέτυχε δύο γκολ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 3-0 της Μπενφίκα στο Παρίσι και διπλασίασε τις νίκες της στον τρίτο όμιλο του Champions League, όπου μετέχει ο Ολυμπιακός.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν στην αναμέτρηση με τη Μπενφίκα στο Παρίσι. Οι πρωταθλητές Γαλλίας μετέτρεψαν το παιχνίδι σε... παράσταση για έναν ρόλο και με χαρακτηριστική άνεση έφτασαν στη νίκη, κάνοντας το δύο στα δύο στον τρίτο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, που πέτυχε δύο γκολ, ενώ το τρίτο σημείωσε ο Μαρκίνιος. Σε πραγματική τρικυμία, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, οι Πορτογάλοι, που θα θέλουν να ξεχάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την αποψινή βραδιά στο «Παρκ ντε Πρενς» ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Μαρκίνιος, Άλεξ (78' Καμαρά), Μάξγουελ, Φαν ντερ Βιλ, Μότα, Ματουιντί, Βεράτι (70' Ραμπιό), Καβάνι, Ιμπραήμοβιτς, Λαβέτσι (70' Λούκας).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Λουιζάο, Σικέιρα, Γκαράι, Αλμέιδα, Φέισα (29' Γκόμες), Τζούρισιτς (46' Μάρκοβιτς), Γκαϊτάν (66' Σουλεϊμάνι), Μάτιτς, Πέρες, Καρντόσο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ