2013-10-02 15:30:08
Φωτογραφία για Optinvent ORA-S, το εναλλακτικό και φθηνό Google Glass για όλους
Το Optinvent ORA-S είναι το Google Glass των φτωχών και των λιγότερο εκλεκτών. Augmented Reality γυαλιά με έξυπνες λειτουργίες που αρχικά θα εκμεταλλευτούν οι developers και στην συνέχεια το ευρύ κοινό.

Το ORA-S glass της Optinvent δεν είναι το ίδιο λεπτό και μικρό όσο το Google Glass, προσφέρει όμως μεγαλύτερη ανάλυση και δύο διαφορετικά modes απεικόνισης της πληροφορίας. Επιπλέον κοστίζει κάτι λιγότερο από τα μισά χρήματα του Google Glass και από το 2014 θα είναι διαθέσιμο σε όλους, όχι μόνο developers.

Με την βοήθεια του Android στο λειτουργικό, το ORA-S glass επικοινωνεί με τον έξω κόσμο χρησιμοποιώντας Bluetooth 3, ακουστικό, μικρόφωνο και φυσικά την οθόνη που φτάνει τα 3000 nits σε φωτεινότητα και έχει μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή του Google Glass.

OPTINVENT ORA-S FLIP-VU, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ AR ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ

Επιπλέον, το ORA-S λειτουργεί σε δύο διαφορετικά modes: AR mode (Augmented Reality) όπου η οθόνη και η πληροφορία βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο οπτικό πεδίο του ματιού αλλά και Flip-Vu / ClearVU mode όταν η οθόνη κατεβαίνει πιο χαμηλά ελευθερώνοντας τον ορίζοντα από περιττή πληροφορία. Η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει τις 4 ώρες με πλήρη χρήση ή τις 8 με χαλαρή χρήση μέσα στην ημέρα.

Η Optinvent διαθέτει SDK για το ORA και όσους developers θέλουν να δημιουργήσουν apps για αυτό το νέο είδος γυαλιών.
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ