2013-10-02 15:07:59
Φωτογραφία για ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
«Έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στη δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι θα κινηθεί πέρα και έξω από σκοπιμότητες», ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων να αφεθούν ελεύθεροι οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ακόμη πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά ένα φασιστικό πολιτικό κόμμα, αλλά μια εγκληματική οργάνωση που δρα από το 1987».

 Όπως είπε, θύματα της δράσης της «ήμασταν πολλές φορές εμείς, οι ιδέες μας, οι σύντροφοί μας, τα μέλη μας όλα αυτά τα χρόνια». «Η προσπάθεια να εξαρθρωθεί το ναζιστικό εξάμβλωμα, είναι μία ιδεολογική, πολιτική και ηθική μάχη που έχουμε να δώσουμε», πρόσθεσε. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε θετική τη σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής και επεσήμανε ότι το φαινόμενο της ανάπτυξης του φασισμού είναι, μεταξύ άλλων, αποτέλεσμα των ακραία φιλελεύθερων και βάρβαρων πολιτικών που εφαρμόζονται στην Ελλάδα.

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ