2012-04-10 13:49:54
Φωτογραφία για Παπακωνσταντίνου...Δεν μπορώ να βγώ έξω για ένα καφέ με τη γυναίκα μου..Ο κόσμος με θεωρεί προδότη.(βίντεο)
 Μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΙ ο υπουργός περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να βγει με τη γυναίκα του να πάνε έξω για καφέ καθώς ο κόσμος τον θεωρεί προδότη.

Είπε πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να φέρουμε το ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Πρόσθεσε πως δεν μετάνιωσε που. μπήκε η Ελλάδα στο μνημόνιο.

Είπε πως η οικονομία είναι που θα διαμορφώσει τους μισθούς και τις συντάξεις.

Για το ενδεχόμενο να «κοπεί» από τις εκλογικές λίστες, τόνισε ότι «έχω ζητήσει το αυτονόητο να κριθώ από τους πολίτες» σημειώνοντας ότι υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που συγκεντρώνονται σε ένα - δύο άτομα, αλλά ήταν αποφάσεις συλλογικές. «Δεν υπάρχει πάγος στις σχέσεις μου με Βενιζέλο χθες είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση», ανέφερε.

Μιλώντας σε έντονα προσωπικό ύφος είπε: «Έχω υποστεί τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον κόσμο να βγω έξω να πιω έναν καφέ με τη γυναίκα μου».


Υποστήριξε επίσης ότι «Από την ημέρα που έκανα τη δήλωση περί ‘Τιτανικού’ τα spreads δεν κουνήθηκαν για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες».

Για το έλλειμμα είπε: «Προδοσία θα ήταν να πτώχευε η χώρα. Γιατί να φουσκώσω το έλλειμμα;» Ακόμα και «ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος», σημείωσε, «είπε πριν τις εκλογές ότι το έλλειμμα θα φτάσει το 10% και μετεκλογικά ότι θα φτάσει το 12% και έφτασε το 16%, ακόμη και ο κ. Προβόπουλος το υποεκτίμησε τελικά».

Κληθείς να κάνει έναν απολογισμό του έργου του κ. Παπανδρέου, είπε ότι έκανε και επιμέρους λανθασμένες επιλογές, αστοχίες ή καθυστερήσεις αλλά αντιμετώπισε ένα πολύπλευρο πρόβλημα πάλεψε ταξίδεψε στην Ευρώπη και κατάφερε να στηθεί ένας μηχανισμός βοήθειας εκ του μηδενός.

O υπουργός περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής κ.Παπακωνσταντίνου παραδέχθηκε πως ο μισθός του είναι 4.000 ευρώ το μήνα. Είπε πως οι μειώσεις που έχουν δεχθεί οι πολιτικοί είναι οι μεγαλύτερες!!!

Ο κ.Παπακωνσταντίνου θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα

Σε ερώτηση του κ.Παπακωνσταντίνου προς την οικοδέσποινα της εκπομπής κ.Τσαπανίδου για το ποιος είναι ο δικός της μισθός αυτή απάντησε πως είναι πάνω από 4000 ευρώ το μήνα αλλά όλα τα λεφτά είναι νόμιμα.

Συμπλήρωσε η διάσημη δημοσιογράφος πως πέρασαν πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς για να φτάσει σε αυτό το σημείο.
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ