2012-04-10 13:31:37
Φωτογραφία για Ώρες τρόμου για ετοιμόγεννη γυναίκα
Ληστές την έδεσαν και την απείλησαν με μαχαίρι...Μόνη στο σπίτι με τον 3χρονο γιο της ήταν η 28χρονη Victoria Ratheram, έγκυος στον 8ο μήνα, όταν συμμορία ληστών εισέβαλε και την απείλησε με μαχαίρι. «Μην φωνάξεις» της είπε ένας από τους δράστες κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι μπροστά στο πρόσωπό της.

«Ο γιος μου ο Όλιβερ ήταν ακριβώς δίπλα μου παίζοντας με το αυτοκινητάκι του. Του είπα: ‘κάνε ό,τι λέει η μαμά, όλα είναι καλά’», είπε η 28χρονη μιλώντας για την περιπέτειά της στην εφημερίδα Daily Mail. «Ήξερα πως έπρεπε να μείνω ήρεμη για εκείνος αλλά από μέσα μου ήμουν απόλυτα τρομοκρατημένη».

Victoria Ratheram

Οι ληστές έδεσαν τη νεαρή γυναίκα σε μία καρέκλα μέσα στο παιδικό δωμάτιο που είχαν ετοιμάσει με το σύζυγό της για το μωρό που περίμεναν. Οι δράστες δεν δίστασαν αν την ψάξουν ακόμα και στην κοιλιά για να βρουν αν τυχόν έκρυβε κάποιο κινητό τηλέφωνο.


«Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ο γιος μου και το αγέννητο μωρό μου. Έλεγα από μέσα μου: ‘Ας τους να κάνουν ό,τι θέλουν, τίποτα δεν έχει αξία μες στο σπίτι. Μόνο να μην πειράξουν το γιο μου, να μην πειράξουν το μωρό μου!», αφηγείται η Ratheram.

Η σπείρα είχε βάλει στο στόχαστρο και τους γείτονες του ζευγαριού και είχε αφήσει ένα αυτοκίνητο στην έξοδο του μικρού χωριού για να το χρησιμοποιήσει ως όχημα διαφυγής.

«Ξαφνικά άρχισε να γαυγίζει ο σκύλος μου και είδα πως η πόρτα ήταν ανοιχτή. Την επόμενη στιγμή είδα τρεις άνδρες, ένας με το πρόσωπο καλυμμένο, ένας με μαχαίρι κι ένας με γκλομπ. Ο άνδρας με το μαχαίρι το έβαλε στο πρόσωπό μου και μου είπε ‘μη φωνάξεις και δεν θα σε πειράξουμε’. Απείλησαν να χτυπήσουν το σκύλο μου και όλο με ρωτούσαν πού είναι το χρηματοκιβώτιο», είπε η 28χρονη. «Τους είπα πως δεν έχουμε και μου απάντησαν: ‘αν ανακαλύψουμε πως λες ψέματα θα έχουμε φασαρίες».

Την ώρα που ο ένας κακοποιός έψαχνε το σπίτι, ο άλλος έδενε τα πόδια και τα χέρια της Ratheram. Μετά την ανάγκασε να καθίσει σε μία καρέκλα στο παιδικό δωμάτιο. Ο άνδρας με το μαχαίρι άρχισε να τη ψάχνει ακουμπώντας την κοιλιά της για δει αν είχε κάποιο πολύτιμο αντικείμενο ή κινητό τηλέφωνο. «Με έκανε να νιώθω ναυτία, ήταν φοβερό», λέει η ίδια.

Οι ληστές την άφησαν δεμένη στο δωμάτιο χωρίς εκείνη να ξέρει πού βρίσκονταν και τι έκαναν. «Ήθελα να πιάσω τον Όλιβερ που σκαρφάλωνε στην κούνια του μωρού αλλά δεν μπορούσα γιατί τα χέρια μου ήταν δεμένα. Σκεφτόμουν πως αν έπεφτε δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα», αφηγείται η 28χρονη.

Όταν οι κακοποιοί έφυγαν ο σκύλος της Ratheram προσπάθησε να κόψει τα σκοινιά στα πόδια της για να την απελευθερώσει. «πρέπει να κατάλαβε πως ήμουν σε κίνδυνο γιατί δεν έφυγε από δίπλα μου ούτε για ένα λεπτό», είπε.

Η Ratheram και ο γιος της ελευθερώθηκαν δέκα λεπτά αργότερα από την κόρη των γειτόνων τους που είδε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε να δει αν είναι καλά.

«Μόλις έκοψε τα σχοινιά στα χέρια μου αγκάλιασα το γιο μου, δεν μπορώ να περιγράψω την ανακούφιση που ένιωσα», ανέφερε.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ