2013-10-01 19:38:14
Φωτογραφία για ΜΠΕΓΚΙΤΣ : ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΩ... ΤΡΕΛΟΥΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Μίρζα Μπέγκιτς μίλησε στη Web TV του "sport-fm.gr" για τον κόσμο του Ολυμπιακού, το ρόλο του στην ομάδα και το μυστικό που θα οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Ο Μπέγκιτς δεν θέλει να παίζει σε ένα γήπεδο… θέατρο, αλλά προτιμά την τρέλα των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ο Σλοβένος γίγαντας δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στο ρόλο που θα του ζητηθεί και τονίζει πως η ενότητα θα φέρει στην ανανεωμένη ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης την απαιτούμενη χημεία.

Αναλυτικά, ο Μίρζα Μπέγκιτς μίλησε για:

-τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό: «Είμαι μόνο λίγες μέρες στην ομάδα, αλλά όλα είναι πολύ καλά. Οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί, όπως και οι άνθρωποι της ομάδας. Με βοηθούν σε οτιδήποτε χρειάζομαι».

-τον περσινό χαμένο για τον ίδιο ως παίκτη της Ρεάλ τελικό της Ευρωλίγκας: «Χαίρομαι πολύ που θα είμαι μέλος των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο τελικός στο Λονδίνο ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προηγούμασταν με 17 πόντους στο ξεκίνημα με την τότε ομάδα μου, τη Ρεάλ, αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάσαμε τη διαφορά και τελικά χάσαμε τον αγώνα».


-το ρόλο του στην ομάδα και την αντικατάσταση του Χάινς: «Έχω κάνει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα. Έχουμε μία πλήρη ομάδα, τόσο σε ψηλούς όσο και σε κοντούς. Κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση για να βοηθήσω την ομάδα μου».

-την ενσωμάτωση των πολλών νέων παικτών στην ομάδα: «Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε την κατάλληλη χημεία. Το μυστικό είναι να μείνουμε ενωμένοι».

-τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι λίγο… τρελός. Είχα έρθει να παίξω εδώ για πρώτη φορά πριν 6-7 χρόνια με την Ολίμπια. Προτιμώ τους τρελούς οπαδούς από αυτούς που έρχονται στα παιχνίδια κι απλώς κάθονται και παρακολουθούν».

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ