2013-10-01 02:29:53
Φωτογραφία για Νεότερα για τη πλημμύρα στη Πάτρα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Πολύ μεγάλα προβλήματα στην περιοχή των Δεμενίκων. Εχουν πλημμυρίσει πολλά ισόγεια και υπόγεια σπίτια καθώς και καταστήματα.

Στην οδό Πλάτωνος το ύψος του νερού έχει φτάσει το 1,5 μέτρο.

Στην οδό Δημοκρατίας όχημα της Πυροσβεστικής το οποίο έσπευσε για άντληση υδάτων από σπίτια δεν μπορεί να παρέμβει, καθώς η αντλία είναι χαλασμένη.

Μάχη δίνει και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δεμενίκων Αντώνης Γκόλφης, ο οποίος παρεμβαίνει μόνος του στις περισσότερες περιπτώσεις σηκώνοντας τα φρεάτια για να φύγουν τα νερά, καθώς όλα σχεδόν τα φρεάτια έχουν βουλώσει από τα φύλλα και τα σκουπίδια που φέρνει μαζί του ο μεγάλος όγκος ύδατος.

Ενα δέντρο έχει πέσει στην Πατρών - Κλάους, κοντά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και έχει κλείσει το δρόμο. Στο σημείο σπεύδει όχημα της Πυροσβεστικής προκειμένου να το απομακρύνει και να ανοίξει το δρόμο.

Επίσης από τους ισχυρούς ανέμους έχουν πέσει δέντρα και στα δύο ρεύματα της Ηρώων Πολυτεχνείου, από το ύψος της Μαρίνας μέχρι την Ρομάντζα και έχουν κλείσει το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κινούνται με πολύ προσοχή και κάνοντας ζικ-ζακ, ενώ ο δρόμος έχει μετατραπεί σε ποτάμι, εξαιτίας της ισχυρής νεροποντής που πλήττει αυτή την ώρα την πόλη.

patrastimes.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λουκέτο βάζουν όλα τα Sprider Stores
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λουκέτο βάζουν όλα τα Sprider Stores
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ