2013-10-01 02:00:12
Φωτογραφία για MINI Driving Experience
Από το 1977, οι οδηγοί BMW μπορούν να αναβαθμίζουν τις οδηγικές τους ικανότητες με διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια από ειδικούς, ενώ από το 2003 οι οδηγοί ΜΙΝΙ μπορούν να μυούνται στην αίσθηση του go-kart. Τώρα η γκάμα αυτών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επεκτείνεται.

Αρχάριοι, αλλά και έμπειροι οδηγοί ωφελούνται από το..

περιεχόμενο των σεμιναρίων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει υπερστροφές ισχύος (drift), στον πάγο και στο χιόνι, όπως και ανεύρεση της ιδανικής αγωνιστικής γραμμής στην πίστα ή διαδρομές μέσα από πανέμορφα φυσικά τοπία. Η αρχή που διέπει όλα αυτά τα σεμινάρια είναι ίδια: μαθαίνοντας πώς να χειρίζονται το αυτοκίνητο τους σε ποικίλες και ενίοτε κρίσιμες καταστάσεις, οι οδηγοί τελικά γίνονται καλύτεροι, αλλά και ασφαλέστεροι στην καθημερινή οδική κυκλοφορία.

Όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι περιοδείες MINI Driving Experience διεξάγονται σε μικρές ομάδες, υπό την καθοδήγηση και με τη συνοδεία ειδικά καταρτισμένων εκπαιδευτών MINI
. Πέρα από την εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης (MINI Safety Training) και οδήγησης στην αγωνιστική πίστα (MINI John Cooper Works Experience), προσφέρονται περιοδείες μιας ή περισσοτέρων ημερών. Το τρίτο σκέλος του MINI Driving Experience ονομάζεται MINI Customised Experience και προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων σεμιναρίων ή προσωπικής εκπαίδευσης.

Επειδή όλα τα σεμινάρια δεν έχουν μόνο εκπαιδευτικό χαρακτήρα αλλά και ψυχαγωγικό, το σλόγκαν τους είναι ‘Περισσότερη Ασφάλεια. Περισσότερη Απόλαυση.’

Τα ατομικά προγράμματα προσφέρουν τεχνικές γνώσεις και παράλληλα διδάσκουν τους κανόνες της φυσικής που ισχύουν στην οδήγηση. Γρήγορη αλλαγή λωρίδας, φρενάρισμα και ελιγμοί διεύθυνσης με υψηλές ταχύτητες καθώς και οδήγηση σε σλάλομ πορεία αποτελούν αντικείμενο πρακτικής εξάσκησης στα βασικά μαθήματα. Όποιος έχει ολοκληρώσει την παραπάνω εκπαίδευση σε ασφαλές περιβάλλον στην αγωνιστική πίστα θα έχει καλύτερες και ταχύτερες αντιδράσεις σε πραγματικές συνθήκες.

Για προχωρημένους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα τμήμα όπου δοκιμάσουν τα όρια του αυτοκινήτου τους – για παράδειγμα υποστροφή και υπερστροφή ή ντριφτάρισμα σε κύκλο.

Σε όλο τον κόσμο, πάνω από 120 ικανοί εκπαιδευτές BMW και MINI, μεταξύ των οποίων έμπειροι οδηγοί δοκιμών, μηχανικοί και υπεύθυνοι εξέλιξης, προσφέρουν στους συμμετέχοντες άριστη τεχνική κατάρτιση και συχνά την πολυετή εμπειρία τους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πέρα από τις εξαιρετικές γνώσεις και ικανότητες που αποκτούν, στόχος τους είναι να βιώνουν οι συμμετέχοντες και μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ