2013-09-30 19:51:55
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ» (VIDEO)
Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη δημόσια τάξη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας υπό τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, με την ηγεσία της αστυνομίας και τη συμμετοχή άλλων ανώτατων αξιωματικών. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και αφορούσε τις ενέργειες της αστυνομίας, ως μήνυμα προς όλους ότι μόνο τα εντεταλμένα όργανα του κράτους είναι αρμόδια για τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Δένδιας τόνισε ότι «τα εντεταλμένα όργανα του κράτους και μόνον είναι αρμόδια για τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας ασφάλειας» και επανέλαβε ότι «δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η οποιαδήποτε προσπάθεια υποκατάστασης των αρμοδιοτήτων τους από οιονδήποτε».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Δένδιας ζήτησε επίσης να ενταθούν οι αστυνομικές επιχειρήσεις στην πρωτεύουσα, όπως συνέβη χθες βράδυ, αλλά και να υπάρξει ένα συνολικό πλέγμα ενεργειών, ώστε ο πολίτης να αισθάνεται σύμμαχο τον αστυνομικό στην καθημερινότητά του και εγγυητή της διαφύλαξης της ζωής, της περιουσίας και της υπόληψής του.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ