2013-09-30 19:27:10
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΡΟΛΩΝ...
Ο Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports, εξηγεί τι εννοούσε με τη δήλωσή του ότι «Η Εθνική ομάδα χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα» μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Στο αποκλειστικό γύρισμα των καναλιών Novasports, στη media day των Πρωταθλητών Ευρώπης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραχώρησε μία πλούσια συνέντευξη η οποία θα προβληθεί στο άμεσο μέλλον από τα κανάλια, στην οποία μίλησε για τους ερυθρόλευκους ενώ εξήγησε και τι ακριβώς εννοούσε με τη δήλωσή του μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ 2013, για την Εθνική Ελλάδας, και το σχόλιο ότι «χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα».

Αναλυτικά το κομμάτι της διευκρίνησης του παραπάνω από τον Βασίλη Σπανούλη, μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε: «Στην Εθνική έγιναν πολλά πράγματα λάθος. Ό,τι και να λέω έχουν την τάση να το μεταφράζουν κάποιοι θετικά και κάποιοι αρνητικά. Όταν μίλησα για ξεσκαρτάρισμα στην Εθνική, δεν είχε να κάνει με πρόσωπα αυτό. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να πω ποιοι θα είναι και ποιοι όχι στην Εθνική. Εννοούσα περισσότερο ξεσκαρτάρισμα ρόλων. Στην Εθνική πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, το οποίο ν΄ αρχίζει από τη διοίκηση και να καταλήγει στους παίκτες. Αυτό το πλάνο, φέτος, δεν το είχαμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ