2013-09-30 17:37:37
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εμπλέκει στη σκοτεινή χρηματοδότηση της Χ.Α. το επί μία 12ετία πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου [εικόνες] ...!!!
Ονομάζεται Χάρης Κουσουμβρής και από το 1990 μέχρι το 2004 μετείχε του ηγετικου πυρήνα της Χ.Α., ως ταμίας της και πρωτοπαλίκαρο του «Φύρερ» Μιχαλολιάκου.

Το όνομά του εμπλέκεται σε όλες τις μείζονες υποθέσεις παρανομίας της εγκληματικής οργάνωσης, για τις οποίες μιλάει ανοικτά στο βιβλίο που συνέγραψε μετά από την αποχώρησή του με τίτλο «Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής».

Εκεί ο, εμφανιζόμενος ως μεταμελημένος και παραπλανημένος, συγγραφέας προβαίνει σε σωρεία αποκαλύψεων σχετικών με τις πολυειδείς δράσεις της ναζιστικής οργάνωσης, τον παρακρατικό της ρόλο, τις δολοφονικές επιθέσεις, το δίκτυο συνεργασίας της με τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και το φλέγον ζήτημα της αδιευκρίνιστης χρηματοδότησής της, στην οποία εμπλέκει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Σχετικά με αυτό το τελευταίο, ο ίδιος γράφει στο βιβλίο του πως στις ευρωεκλογές του 1999, που η Χρυσή Αυγή συνεργάστηκε με την Πρώτη Γραμμή του Πλεύρη, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στη χρηματοδότηση «εμμέσως μας έδωσε να καταλάβουμε πως αρπαχτές γινόντουσαν απ' όλους τους κομματικούς χώρους καταπώς συνέφερε τα δύο μεγάλα κόμματα, δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».


Το επίμαχο απόσπασμα του βιβλίου:

"Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής", εκδόσεις Ερεβος, Πειραιάς, 2004

Ακολουθεί εκτενές απόσμασμα συνέντευξής του στο ένθετο περιοδικό των ΝΕΩΝ , ΄΄ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ΄΄, την 27-03-2004:

Πότε εντάχθηκες στην ;

.

Όταν πήγατε στα γραφεία, δεν είχατε ιδέα τι ακριβώς αντιπροσώπευε η ;

.

Πως σας υποδέχθηκαν;

.

Από βιβλία τι σας πρότεινα να διαβάσετε;

.

Εσύ πως αυτοπροσδιοριζόσουν;

  

Ως εθνικοσοσιαλιστής, όπως μέχρι σήμερα. Νιώθω ότι από τα 12 χρόνια στη ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄ δεν μπορώ να κρατήσω τίποτα, εκτός από ορισμένους πιστούς φίλους, γιατί η οργάνωση επιχείρησε με τα ΄΄πιστεύω΄΄ της πολλές φορές να θέσει σε αμφισβήτηση τις βασικές μου αρχές: πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια>>.

Με ποιον τρόπο έγινε αυτό;

>

Τι άτομα οργανώνονται στην ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄;

.

Ο Χάρης Κουσουμβρής αποχώρησε από τη ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄ το Νοέμβριο του 2002 επειδή μια σειρά γεγονότων τον έκανε να καταλάβει, όπως ισχυρίζεται, ότι η οργάνωση είχε σαν στόχο να τον . Υποστηρίζει ότι βρέθηκε αρκετές φορές κατηγορούμενος ύστερα από του, ενώ το όνομα του φιγουράριζε στην κορυφή της λίστας των πλέον επικίνδυνων ακροδεξιών. Αιτία, η αμφισβήτηση του .

Πως συντηρείται οικονομικά η οργάνωση;

.

Τότε ποιος την ενίσχυε;

.

Τι είδους σκοπιμότητες;

.

Δηλαδή;

.

Μου δείχνει φωτογραφίες του αδερφού του, Σωκράτη, από την εποχή που πολέμησε ως εθελοντής στο πλευρό των Σέρβων της Βοσνίας, όπου και τραυματίστηκε αλλά και παρασημοφορήθηκε μαζί με άλλα στελέχη της ΄΄Χρυσής Αυγής΄΄ από τον Ράντοβαν Κάρατζιτς. .

, το υπέρτατο ον.

(Νίκος Μιχαλολιάκος, γ.γ. της )

.

Εσύ δεν διαφώνησε ποτέ μαζί του;

. Στην προσπάθεια του Μιχαλολιάκου να μην αφήσει κανέναν να τον αμφισβητήσει ο Κουσουμβρής χρεώνει την υπόθεση του . .

.

Τι οδηγεί κάποιον να θέλει να ανοίξει το κεφάλι του του; Τι αντιπροσώπευε δηλαδή ο αριστερός για εσάς;

.

Αυτή όμως η εχθρότητα παραλίγο να στοιχήσει ανθρώπινες ζωές.

.

Πηγή: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εμπλέκει στη σκοτεινή χρηματοδότηση της Χ.Α. το επί μία 12ετία πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/124063#ixzz2gO2ZeewW
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κρήτη: Έδωσε τέλος στη ζωή του
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κρήτη: Έδωσε τέλος στη ζωή του
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ