2013-09-30 16:48:02
Φωτογραφία για Πιθανή τιμωρία 4 αγωνιστικών στον Τόρες
Ποινή τεσσάρων αγωνιστικών μπορεί να επιβληθεί στον Φερνάντο Τόρες για τη γρατζουνιά στον Γιαν Βερτόνχεν. Δυσαρεστημένος ο Κέβιν ντε Μπρούιν, που έμεινε πάλι εκτός αποστολής.

Βαριά ενδέχεται να είναι η καμπάνα για τον Φερνάντο Τόρες λόγω της ενέργειας του σε βάρος του Γιαν Βερτόνχεν.

Σύμφωνα με τη "Daily Mail" η πρώτη κίτρινη κάρτα του Μάικ Ντιν στον Ισπανό δεν ήταν για τη γρατζουνιά στον Βέλγο αμυντικό, η οποία έχει περάσει ατιμώρητη.

Επομένως, ανάλογα και με την αναφορά του Ντιν στην αγγλική ομοσπονδία θα μπορούσε να περάσει το θέμα στην αρμοδιότητα μίας νέας επιτροπής τριών πρώην διαιτητών, οι οποίοι (βάσει βίντεο) θα κρίνουν αν η πράξη του Τόρες συνιστά βίαιη συμπεριφορά.

Αν ο Τόρες κριθεί ένοχος, τότε θα τιμωρηθεί για τρεις ακόμη αγωνιστικές (ήδη είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική λόγω της κόκκινης). Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα χάσει τα παιχνίδια με Νόριτς, Κάρντιφ και Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα, όπως και αυτό του Λιγκ Καπ με την Άρσεναλ.


Εν τω μεταξύ, εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου έμεινε ο Κέβιν ντε Μπρούιν. Ο Βέλγος δεν εντυπωσίασε τον Ζοζέ Μουρίνιο στο παιχνίδι με τη Σουίντον  και πήρε την εντολή να προπονείται για τις επόμενες τρεις ημέρες με την Κ21. Ο 22χρονος ήταν εκτός αποστολής και στο παιχνίδι με την Τότεναμ και αυτό τον έχει ενοχλήσει, αφού θα μπορούσε να έχει φύγει από την Τσέλσι, κάτι που δεν έκανε επειδή ο Πορτογάλος τεχνικός του είχε πει πως τον υπολογίζει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ