2012-04-10 12:20:17
Φωτογραφία για «Δεν τραυματίστηκε η Κουρομπίλια!»
Το μεσημέρι θα εκδικαστεί η υπόθεση του Αρη για την διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω του τραυματισμού της βοηθού. «Κανένας τραυματισμός», είναι η υπεραπιστική γραμμή του Αρη.

Επικεφαλής της νομικής εκπροσώπησης του Αρη, θα είναι ο δικηγόρος, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, ο οποίος στην εκδίκαση της υπόθεσης θα ζητήσει επανάληψη του ματς και θα προσπαθήσει να καταρρίψει τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Σταύρος Τριτσώνης, βάσει της έκθεσης του παρατηρητή της Λίγκας, της γνωμάτευσης του γιατρού του αγώνα, Γιάννη Γιαννούλη και του Ιπποκρατείου νοσοκομείου, αλλά και της αστυνομίας.

Αναλυτικότερα, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ θα προσπαθήσει να καταρρίψει τον ισχυρισμό περί τραυματισμού της βοηθού, μέσω των δύο εξετάσεων. Την πρώτη που έγινε στα αποδυτήρια του γηπέδου και την άλλη που ακολούθησε στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.


Και οι δύο οι γνωματεύσεις αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός και κανένα παθολογικό αίτιο που δεν της επέτρεπε να συνεχίσει τον αγώνα. Αλλά και πάλι, εάν είχε ψυχολογικό θέμα, θα μπορούσε να αντικατασταθεί από τον τέταρτο διαιτητή.

Όσον αφορά τη ρίψη του μπουκαλιού στο 43΄ της αναμέτρησης, οι άνθρωποι του Άρη θα επικαλεστούν αυτό που λένε από την πρώτη στιγμή, ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, ενώ στη συνέχεια οι οπαδοί αποχώρησαν χωρίς να προκαλέσουν κανένα πρόβλημα.

Ενα από τα ισχυρά ατού του Αρη, είναι και η έκθεση της αστυνομίας, η οποία αναφέρει πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ειδικότερα μετά την εκκένωση της θύρας 2.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ