2013-09-30 15:03:06
Φωτογραφία για Ποιος περίμενε τη Meryl Streep σε τέτοιο ρόλο
Διαβάζοντας τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το νέο κινηματογραφικό μιούζικαλ του Rob Marshall ("Chicago"), γεμίζουμε ήδη ανυπομονησία. Τι κι αν η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τα Χριστούγεννα της επόμενης χρονιάς.

Ο λόγος για το "Into The Woods", το γνωστό μιούζικαλ των Stephen Sondhei και James Lapine που θα διασκευάσει για τον κινηματογράφο ο Rob Marshall, με τη βοήθεια ενός all-star cast: Meryl Streep, Johnny Depp, Anna Kendrick, Chris Pine και Emily Blunt είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί, τα οποία θα ενσαρκώσουν διάσημους ήρωες παραμυθιών όπως τη Σταχτοπούτα, τη Ραπουνζέλ, τον Τζακ (το γνωστό, της Φασολιάς), την Κοκκινοσκουφίτσα, τον Κακό Λύκο κ.α.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που είδε αυτήν την εβδομάδα το φως της δημοσιότητας, η υπερταλαντούχα 64χρονη ηθοποιός, κόντρα στους ρόλους "αγίας γυναίκας" στους οποίους μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά θα είναι μία από τους "κακούς".

Τα γυρίσματα του "Into The Woods" έχουν ήδη ξεκινήσει και η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα του 2014.

Πηγή: cosmo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ