2013-09-29 21:17:55
Φωτογραφία για Εργοτέλης: Όλη η Ελλάδα, ένα… Παγκρήτιο!
Οι φετινές επιδόσεις του Εργοτέλη μακριά από το Ηράκλειο έχουν εντυπωσιάσει τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και τους αντιπάλους του.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία η τρίτη θέση (συμπεριλαμβανομένου των αποτελεσμάτων του Σαββάτου) στον πίνακα της βαθμολογίας. Χθες ο Εργοτέλης κατάφερε το πρώτο του διπλό στη κατηγορία, μετά την επικράτηση επί της Βέροιας στο Καυτανζόγλειο. Στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος όμως έχει επισκεφτεί άλλες τρεις πόλεις της Ελλάδας. Και από ότι φαίνεται μόνο ξένος δεν αισθάνθηκε.

Στο Περιστέρι, την πρώτη αγωνιστική» δραπέτευσε με το 2-2 απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ την τρίτη αγωνιστική επέστρεψε από την Ξάνθη με τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην τοπική ομάδα. Την τέταρτη αγωνιστική ο Εργοτέλης δοκιμάστηκε στο Αγρίνιο. Αλλά ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να τον υποτάξει, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Με ένα… πρόχειρο υπολογισμό. Σε τέσσερα εκτός έδρας ματς, μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Δηλαδή έξι βαθμοί. Τώρα αν προστεθούν και οι άλλοι τέσσερις από τα εντός έδρας ματς (μια νίκη με Λεβαδειακό και μια ισοπαλία με Πανιώνιο) ο Εργοτέλης έφτασε τους 10 βαθμούς, κάνοντας έτσι το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα της πενταετίας του στη μεγάλη κατηγορία. Το καλύτερο ήταν τη σεζόν 2009-2010, όταν οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μέτρησαν μόλις μια ήττα. Σύνολο 11 βαθμοί!

Συντάκτης: Γρηγόρης Ραχωβίτσας
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ