2013-09-29 20:40:05
Φωτογραφία για ΘΕΟΣ : ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ
Ο προπονητής των Παίδων του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, σε δηλώσεις του στάθηκε αρκετά στα αμυντικά λάθη που έγιναν στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο εκτός έδρας, αλλά και στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων τόνισε: «Ήταν το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μου και σίγουρα είχαμε πολλά αμυντικά λάθη τα οποία τα πληρώσαμε.

Όπως είχα πει και στην πρώτη αγωνιστική, είμαστε μία καινούργια ομάδα και θέλουμε πολλή δουλειά. Έχουμε πολύ ταλέντο, πιστεύω το καλύτερο που υπάρχει σε αυτή την ηλικία, αλλά θα πρέπει να δέσουμε και να αρχίσουμε να λειτουργούμε περισσότερα σαν ομάδα και να δουλέψουμε στο αμυντικό κομμάτι και στη λειτουργία του παιχνιδιού. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν μικρό το γήπεδο και με πλαστικό αγωνιστικό χώρο, αλλά θα πρέπει να μπαίνουμε στις συνθήκες του κάθε ματς και στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν ανταποκριθήκαμε».

Όσον αφορά τη συνέχεια ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» πιτσιρικάδων, έδωσε το σύνθημα για ακόμη περισσότερη δουλειά, έτσι ώστε οι μικροί του Θρύλου να καταφέρουν να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους: «Μέσα από τη δουλειά, όμως, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, έτσι ώστε στη συνέχεια να παρουσιαστούμε καλύτεροι από το επόμενο ματς κιόλας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ