2013-09-29 19:07:25
Φωτογραφία για Στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες ο Χ. Παππάς - Εριστικός και προκλητικος φωνάζει: είναι ψεύτες
"Πατρίδα, λαός, εθνικισμός", "ζήτω η Χρυσή Αυγή" φώναξε αφού άνοιξε τη πόρτα του τζιπ της Αντιτρομοκρατικής που τον μεταφέρει από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της Ευελπίδων Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παραδόθηκε λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι της Κυριακής ο κατα το εισαγγελικό πόρισμα υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Ο καταζητούμενος από τα ξημερώματα του Σαββάτου Χρήστος Παππάς έφθασε στη ΓΑΔΑ με ταξί.

Κατευθύνθηκε αμέσως στους δημοσιογράφους: «Προσέρχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει. Ο εθνικισμός θα νικήσει. Ο ελληνικός λαός να μην σκύβει το κεφάλι. Είμαι απολύτως ελεύθερος. Κάνουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα και θα επανέλθουμε. Η Χρυσή Αυγη δεν λυγίζει», είπε μεταξύ άλλων.

Λίγο προτού ενημερώσει τον φρούραρχο για την προσέλευσή του και οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής τον συλλάβουν, ο Χρ. Παππάς φώναξε προς τα τηλεοπτικά συνεργεία «Ζήτω η Χρυσή Αυγή», χαρακτηρίζοντας αρχηγό τοπν Νίκο Μιχαλολιάκο.

Μετά την παράδοση του Παππά στις αρχές, αναζητούνται πλέον άλλα 11 άτομα από τα 32 που περιλαμβάνονται στο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ