2013-09-29 16:29:59
Φωτογραφία για «ΑΣΠΙΔΑ» ΓΙΑ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ Ο... ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Ασπίδα προστασίας στον Κάρλο Αντσελότι ύψωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο (1-0), τονίζοντας πως το λάθος είναι των παικτών.

Μετά την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο υπήρξαν αρκετές... αποδοκιμασίες, με δέκτη τον Κάρλο Αντσελότι, αφού οι οπαδοί της «βασίλισσας» βλέπουν την ομάδα τους να μην αποδίδει το ποδόσφαιρο που μπορεί.

Γι’ αυτό και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε... πλάτη, υπερασπίζοντας τον προπονητή του, τον οποίο χαρακτήρισε «εξαιρετικό», υπογραμμίζοντας πως το κακό αποτέλεσμα κόντρα στη συμπολίτισσα «βαραίνει» τους παίκτες.

«Ο προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Το λάθος είναι των παικτών. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορούμε πάντα να παίζουμε καλά. Δεν φταίει ο προπονητής, κάνει εκπληκτική δουλειά και πρέπει όλοι να είμαστε μαζί του. Παίξαμε άσχημα, η Ατλέτικο σκόραρε και νίκησε. Σαφώς πρέπει να βελτιωθούμε, όμως δεν χρειάζεται να δραματοποιούμε τόσο πολύ την κατάσταση», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ