2013-09-29 10:51:04
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Ο Χρήστος Παππάς blogg-άρει κανονικότατα στο ιστολόγιό του!
Την ώρα που η αντιτρομοκρατική έψαχνε να εντοπίσει και να συλλάβει τον καταζητούμενο Χρήστο Παππά, ο ίδιος στο ιστολόγιο που διατηρεί, έκανε ανάρτηση στις 11:00!!!

Αυτό δηλώνει και το όνομα του διαχειριστή (Χ. ΠΑΠΠΑΣ) που έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, που δεν είναι άλλο, από αυτό του Γιαννιώτη βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής. Τι θέμα είχε η ανάρτηση;

Μα φυσικά το πρωτοσέλιδο της ακροδεξιάς εφημερίδας "ΕΜΠΡΟΣ" και τα κύρια θέματα που αυτή παρουσιάζει στο Σαββατιάτικο φύλλο της!

Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις που...

αποδεικνύουν ότι στην ΕΛ.ΑΣ. του κόντε Δένδια, δεν ξέρουν που να ψάξουν για να βρουν και να συλλάβουν τον Νο1 καταζητούμενο αυτή τη στιγμή στη χώρα!

Το λέμε αυτό, επειδή στα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα που βαρύνουν τον Γιαννιώτη Χρήστο Παππά, δεν νοείται να μην μπορεί να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, ώστε τελικά να εντοπιστούν τα διαδικτυακά του ίχνη και να μπορέσει η ΕΛ.ΑΣ. να τον συλλάβει. Απορούμε πως το πρωί του Σαββάτου στις 11 ακριβώς κατάφερε να κάνει διαδικτυακή ανάρτηση στο ιστολόγιό του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Για να δούμε μήπως σκάσει καμιά καινούργια ανάρτηση σήμερα...

epirusgate.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ