2013-09-28 23:30:10
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ... ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ
Ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νίκη του Ολυμπιακού, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός, υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη και θα έπρεπε να κερδίζουν από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μίτσελ, στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε περιθώρια να κάνει κι άλλη... «γκέλα» στο πρωτάθλημα ενόψει του αγώνα με την Άντερλεχτ για το Champions League.

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου σήμερα. Κάναμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και δεν τα παρατήσαμε καμία στιγμή την προσπάθεια μας. Είμαι ευχαριστημένος γιατί παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι για να αντιμετωπίσουμε έναν τέτοιον αντίπαλο», δήλωσε αρχικά ο Μίτσελ και στη συνέχεια σχολίασε την ερώτηση που του έγινε για τον αν οι ερυθρόλευκοι είχαν περιθώρια για ακόμα ένα «στραβοπάτημα» στο πρωτάθλημα, ενόψει του ματς με την Άντερλεχτ την ερχόμενη Τετάρτη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε περιθώριο απώλειας, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δεν σταματήσαμε την ένταση μας στο παιχνίδι και ήδη από το ημίχρονο έπρεπε να κερδίζουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ