2013-09-28 08:35:11
Φωτογραφία για Τρεις δικαστές δήλωσαν «κώλυμα» και δεν δίκασαν τη δημοσιογράφο Δέσποινα Μπρούσαλη
Τρεις δικαστές δήλωσαν «κώλυμα» για να δικάσουν τη δημοσιογράφο, Δέσποινα Μπρούσαλη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. Η συγκεκριμένη κατηγορία απαγγέλθηκε στη δημοσιογράφο, διαχειρίστρια της ιστοσελίδας directnews.gr, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η 2η ειδική ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη, η οποία είχε χειριστεί τη δικογραφία για την υπόθεση της «Proton Bank».

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα που είχε αναρτηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα directnews.gr υπό τον τίτλο «Με κόλπα Μπουρμπούλια επιχειρούν να διασώσουν τον Προβόπουλο για το σκάνδαλο της Proton!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος κλήθηκε τηλεφωνικά, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εξεταστεί ως μάρτυρας σε προκαταρκτική εξέταση. Όταν η δημοσιογράφος, ωστόσο, προσήλθε στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της ανακοινώθηκε ότι συλλαμβάνεται.

Τελικώς, στην έδρα ανέβηκε η δικαστής η οποία δήλωσε ότι δεν αντιμετωπίζει «κώλυμα» και ότι μπορεί να δικάσει. Πάντως, ο συνήγορος της δημοσιογράφου, Γιάννης Απατσίδης, έκανε δήλωση για να γραφεί στα πρακτικά ότι η πρόεδρος γνωρίζεται με τη μηνύτρια, δηλαδή την ανακρίτρια.

Τελικά η δίκη αναβλήθηκε για τις 7 Οκτωβρίου, προκειμένου να κληθούν για να εξεταστούν στο Δικαστήριο οι μάρτυρες υπεράσπισης της δημοσιογράφου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ