2013-09-27 21:54:03
Φωτογραφία για talksport.com : ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΑΝΩΛΑ Η ΦΟΥΛΑΜ
Μετά τα δημοσιεύματα περί παρουσία ανθρώπων της Φούλαμ, της Τότεναμ και της Σάντερλαντ στο Βέλγιο για να παρακολουθήσουν τον Κώστα Μανωλά στον αγώνα με την Άντερλεχτ, ήρθε και ένα ακόμη από την ιστοσελίδα "talksport.com", σύμφωνα με το οποίο η Φούλαμ έχει στο στόχαστρό της τον διεθνή αμυντικό και σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτησή του τον ερχόμενο χειμώνα, κάνοντας πρόταση στον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Φούλαμ εξετάζει την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Κώστα Μανωλά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Μανωλάς έφτασε πολύ κοντά στην Έβερτον την περασμένη σεζόν και ο αγγλικός σύλλογος τα είχε βρει στους προσωπικούς όρους με τον παίκτη και την αποζημίωση στην ΑΕΚ. Η μετακίνηση χάλασε και τελικά ο Μανωλάς κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Σκάουτερς της Πρέμιερ Λιγκ συνέχισαν να τον παρακολουθούν για αρκετό διάστημα και η Φούλαμ είναι η τελευταία ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή άσο. Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό εκπνέει το 2016 και ο Μάρτιν Γιόλ θα μπορούσε να πιέσει για την απόκτηση του στην προσεχη μεταγραφικη περιοδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ