2013-09-27 20:50:05
Φωτογραφία για ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
Το μήνυμα της ΕΟΠΕ για τη νέα αγωνιστική σεζόν:

«Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, που είναι γεμάτη από προσδοκίες αλλά και προκλήσεις για όλους μας, η ΕΟΠΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο του βόλεϊ (ενώσεις, σωματεία, διοικητικά στελέχη, αθλητές, προπονητές, διαιτητές) για τη συνεργασία και τις αποτελεσματικές προσπάθειες που καταβάλλουν, έτσι ώστε το άθλημα μας να επιβιώσει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, την τραγική μείωση των οικονομικών δυνατοτήτων του ελληνικού αθλητισμού και συνακόλουθα του ελληνικού βόλεϊ και τα όσα προβλήματα αυτά συνεπάγονται, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 ξεκινάει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες σε σωματεία και χωρίς οποιουδήποτε άλλου είδους εμπόδια που είχαν εμφανιστεί στο παρελθόν.

Ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση της σκληρής πραγματικότητας που ζούμε σήμερα είναι όλοι μαζί, με ενωμένες τις δυνάμεις μας να οδηγήσουμε το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε σε μια νέα ελπιδοφόρα πορεία, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της ελληνικής κοινωνίας αλλά με απόλυτη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των αθλητών μας, να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αθληθούν και μέσα από έντονη αγωνιστική δράση να έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε όμορφες στιγμές μέσα στα γήπεδα.

Ελπίζουμε ότι φέτος στις ανώτερες Εθνικές Κατηγορίες (Α1 Ανδρών - Γυναικών, Α2 Ανδρών - Γυναικών) θα δούμε πρωταθλήματα υψηλού ανταγωνισμού, η Β’ Εθνική με τη νέα της μορφή θα δικαιώσει την ΕΟΠΕ για την επιλογή της και τα τοπικά - αναπτυξιακά πρωταθλήματα θα είναι αυτά που θα φέρουν ακόμη περισσότερο κόσμο κοντά στο άθλημα μας.

Η αυξημένη συμμετοχή των ομάδων στον θεσμό του Κυπέλλου που κάνει το πρώτο σερβις στη νέα περίοδο είναι ένα ευχάριστο μήνυμα
. Η διαρκής αύξηση όμως των σωματείων που καλλιεργούν το βόλεϊ στην Ελλάδα και των νέων που αθλούνται και η στάση όλων των ανθρώπων του αθλήματος, παρά το γεγονός ότι πλέον οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες, μας επιτρέπουν να είμαστε πραγματικά αισιόδοξοι για το μέλλον.

Ευχόμαστε σε όλη την οικογένεια του βόλεϊ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και ομοψυχία.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ