2013-09-27 14:43:03
Φωτογραφία για Θα ηχήσουν οι ελληνικοί S-300;
Στο τέλος αυτού του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί τυπικά οι προετοιμασίες ώστε να μπει στην τελική ευθεία η πραγματοποίηση της πολυπόθητητης βολής αποδοχής του συστήματος S-300. H συγκεκριμένη βολή έχει ανακοινωθεί κατά καιρούς αλλά... ποτέ δεν έχει πραγματοποιηθεί για πολιτικούς λόγους.

Με βάση πληροφορίες του περιοδικού Ελληνική Άμυνα και Ασφάλεια αναφέρουν πως ολοκληρώθηκαν εντελώς πρόσφατα από Ρώσους τεχνικούς οι εργασίες προετοιμασίας για την εκτέλεση βολής ορισμένων συστατικών του συστήματος βλημάτων αεράμυνας S-300PMU της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων στην 126 Σμηναρχία Μάχης.

Υπενθυμίζεται ότι από τον προηγούμενο Ιούνιο του 2012 έχει υπογραφεί συμφωνία με την εταιρεία Rosoboronexport για την επαναπιστοποίηση των βλημάτων και την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Επιπλέον, έχει βρεθεί μη επαδρωμένος στόχος που θα προσομοιώσει εχθρικό αεροσκάφος.

Τη στιγμή που όλα είναι έτοιμα από την ΠΑ και καθώς ξεκινάει η μεγάλη πανεθνική άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 13 τα 2 γεγονότα μπορεί να συμπέσουν. Η φετινή Παρμενίων θα έχει άραγε μια έκπληξη;

defencegreece.wordpress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έφυγε η Πόλυ Πάνου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έφυγε η Πόλυ Πάνου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ