2012-04-10 09:07:12
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ – ΑΧΑΪΑ: «Χάλασε» του Μ. Κίτρου πριν καλά - καλά κλείσει
Φωνές και από στελέχη του κινήματος ενάντια στην κάθοδο Γ. Παπανδρέου ως υποψηφίου στην Πάτρα. Σε «Γόρδιο Δεσμό» εξελίσσεται η κατάρτιση του ψηφοδελτίου στο ΠΑΣΟΚ Αχαΐας καθώς αντί να κλείνουν τα κενά δημιουργούνται νέα.

Τελευταία απώλεια για την Ιπποκράτους ο γιατρός - μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής – Μιχ. Κίτρου του οποίου η υποψηφιότητα μέσα σε λίγες ώρες από δεδομένη και «κλειδωμένη» μετατράπηκε σε ΟΧΙ.

Ως αιτία για να «τσακίσει» η υποψηφιότητα του «γιατρού» προβάλλεται από την πλευρά του οι πολλές υποχρεώσεις που του γεννά η υποψηφιότητα σε συνδυασμό με τα όσα θα επέφερε στη ζωή του η εκλογή του.

Ωστόσο κύκλοι της Γεροκωστοπούλου σχολιάζοντας τις εξελίξεις άφηναν να εννοηθεί ότι η αλλαγή πλεύσης του Μιχ. Κίτρου συνδυάζεται τόσο με την γενικότερη εικόνα στη σύνθεση του ψηφοδελτίου όσο και με το θέμα της υποψηφιότητας του Γ. Παπανδρεόυ στο νομό.


Ενστάσεις για Γιώργο

Η άρνηση Κίτρου δεν είναι το μόνο κυρίαρχο στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ σχετικά με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα καθώς η επικείμενη έλευση Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων δεδομένου ότι μια βουλευτική θέση - από τις δύο που υπολογίζει η Γεροκωστοπούλου - θα πάει στον πρώην πρόεδρο του κινήματος.

Η εξέλιξη αυτή κάθε άλλο παρά ελκυστικό κάνει το ψηφοδέλτιο – πέραν των άλλων προβλημάτων – καθώς πολλοί από τους εν δυνάμει υποψηφίους θεωρούν πως δεν υπάρχει χώρος διεκδίκησης της εκλογής γι’ αυτούς.

Ενδεικτικό του κλίματος που δημιουργεί στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή η κάθοδος του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι το γεγονός πως τόσο κατά την χθεσινή συνεδρίαση υπό τον Βαγγ. Αργύρη, όσο και σήμερα στελέχη πρώτης γραμμής στο νομό δημοσίως δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους δηλώνοντας χαρακτηριστικά « Ως πότε θα κουβαλά η Αχαϊα νερό στην οικογένεια»;

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ