2013-09-27 05:11:05
Φωτογραφία για Ικανοποιημένος με Μπέντνερ ο Βενγκέρ
Απόλυτα ικανοποιημένος με την επιστροφή του Νίκλας Μπέντερ στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Άρσεναλ στο... παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ για το Λιγκ Καπ, εμφανίστηκε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέ Βενγκέρ.

Ο Δανός στράικερ αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ, σκοράροντας μάλιστα και στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Το χθεσινό παιχνίδι για το Λιγκ Καπ, ήταν το πρώτο του Μπέντνερ με την Άρσεναλ από το 2011 και ο τεχνικός της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του υψηλόσωμου επιθετικού.

«Για έναν παίκτη που έχει να αγωνιστεί για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και παίζει μόνος του στην κορυφή, τα πήγε πολύ καλά. Ένα πράγμα το οποίο δεν ρωτήσατε γι' αυτόν είναι η αυτοπεποίθησή του», δήλωσε αρχικά ο Αλσατός προπονητής

«Το πιο σημαντικό πιστεύω πως είναι για τον Νίκλας να μείνει σε φόρμα. Για τα υπόλοιπα, το ταλέντο το έχει. Είναι σημαντικό να έχει συνεχή παρουσία και να δουλεύει σκληρά. Έχει μεγάλες ικανότητες», ανέφερε καταλήγοντας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ