2013-09-26 21:58:05
Φωτογραφία για Συνελήφθη Πολωνή που «ψάρευε» άνδρες στο διαδίκτυο και τους λήστευε ρίχνοντας υπνωτικό στο ποτό τους
Μέσω διαδικτύου αλίευε τα θύματά της μια 30χρονη από την Πολωνία που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η 30χρονη που είχε δημιουργήσει «προφίλ» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες δήλωνε πρόθυμη για ερωτική συνεύρεση προς τα ανυποψίαστα θύματά της. Αφού τους έπειθε με αυτό το πρόσχημα, στη συνέχεια μετέβαινε με τα οχήματά τους σε διάφορα σημεία ή στις κατοικίες τους και χωρίς να γίνει αντιληπτή έριχνε υπνωτική ουσία στο ποτό τους. Στη συνέχεια αφαιρούσε χρήματα ή αντικείμενα αξίας από τα αυτοκίνητα ή από τα σπίτια.

Η συγκεκριμένη γυναίκα-αράχνη από τις αρχές Ιουνίου είχε εξαπατήσει τουλάχιστον πέντε άνδρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Για τον εντοπισμό της πραγματοποιήθηκε ψηφιακή έρευνα που «έδειξε» την περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 30χρονης στο Αιγάλεω όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, πολλά από τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες. Επίσης, βρέθηκαν επτά κινητά τηλέφωνα, πέντε επώνυμα ρολόγια χειρός, 10 ζευγάρια μανικετόκουμπα και πέντε κάρτες αναλήψεων διαφόρων τραπεζών.

Η 30χρονη οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής της και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ