2013-09-26 21:28:05
Φωτογραφία για ΧΑΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΥΚΙΤΣ
Σοκ με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ο Κροάτης γκαρντ επέστρεψε τραυματίας στους δύο αχίλλειους τένοντες από το Ευρωμπάσκετ, θα μείνει για έξι εβδομάδες εκτός δράσης και χάνει μεταξύ άλλων το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 14/10!

Ο Ούκιτς έφτασε χθες (25/9) αργά το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα και στους δύο αχίλλειους τένοντες, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Το πρόβλημα στο δεξί πόδι είναι πιο σοβαρό και σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο ενάμιση μήνα (έξι εβδομάδες).

Ο Ούκιτς, που αγωνιζόταν με έντονους πόνους στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με την Κροατία, έδωσε το παρών στην σημερινή απογευματινή προπόνηση και δέχθηκε το καλοσώρισμα των συμπαικτών του. Ο Γιόνας Ματσιούλις, που επέστρεψε και εκείνος χθες (25/9) μετά την συμμετοχή του με την Λιθουνία στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, προπονήθηκε σήμερα κανονικά
. Ο Στέφαν Λάσμε, που προέρχεται από τραυματισμό, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγραμμάτος, ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που είναι αμφίβολος για το ντέρμπι της 14ης Οκτωβρίου, και ο Γιώργος Αποστολίδης, ο οποίος έχει πάθει διάστρεμμα, ήταν εκτός προπόνησης.

Η αποστολή των «πράσινων» αναχωρεί αύριο το μεσημέρι (27/9, 13.30) με προορισμό τη Μόσχα, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» μαζί με τη διοργανώτρια ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ