2013-09-26 14:12:01
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές στην Ηλεία - Χτυπούσαν Ι.Χ. και αποθήκες
Εξαρθρώθηκε, μετά από συστηματική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Ανδραβίδας και Γαστούνης, σπείρα αποτελούμενη από τρία τουλάχιστον άτομα η οποία διέπραττε κλοπές κατ’ εξακολούθηση σε περιοχές της Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, ένας άνδρας, ηλικίας 25 ετών σε βάρος του οποίου και δυο ακόμα συνεργών του που αναζητούνται, ηλικίας 41 και 25 ετών σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Επίσης στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ένας 45χρονος, ιδιοκτήτης μάνδρας πώλησης παλαιών σιδηρών της περιοχής, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αμαλιάδας προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπρατταν τις τελευταίες 20 μέρες περίπου κλοπές σε αποθήκες, οικίες και αγροτεμάχια στην Ηλεία, αφαιρώντας κυρίως αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία.


Από την έως τώρα έρευνα, η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί επτά διαρρήξεις σε αποθήκες, οικίες και αγροτεμάχια καθώς και δυο κλοπές αυτοκινήτων. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν κλοπές στις εξής περιοχές :

- Δυο στο Τραγανό.

- Δυο στη Ανδραβίδα.

- Δυο στα Λεχαινά.

- Και από μια στο Λευκοχώρι, τον Σταφιδόκαρπο και το Στρούσι.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι οι δράστες πωλούσαν τα κλοπιμαία που αφαιρούσαν σε μάνδρα πώλησης παλαιών σιδήρων 45χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.

Η προανάκριση ενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαλιάδας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ