2013-09-26 09:00:08
Φωτογραφία για Νέο διαζύγιο «βόμβα» στη σόουμπιζ: Ποιο ζευγάρι χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου
Ακόμη ένα διαζύγιο «βόμβα» έσκασε στο Χόλιγουντ. Ενα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ αποφάσιε να βάλει τέλος στη γάμο του ύστερα από 11 χρόνια κοινού βίου.

Ο λόγος για τον Ρίτσαρντ Γκιρ και την επί 11 χρόνια σύζυγό του Κάρει Λόουελ. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει και ένα γιο ηλικίας 13 ετών, αποφάσισε να βάλει τέλος στο γάμο του λόγω του διαφορετικού τρόπου ζωής που ήθελε να ακολουθήσει ο καθένας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six, το ζευγάρι ζει χωριστά εδώ και αρκετό καιρό, καθώς και οι δύο έχουν παρασυρθεί σε διαφορετικούς τρόπους ζωής, είπε φίλη του ζευγαριού. Ο βουδιστής ηθοποιός προτιμά την απομόνωση, σε αντίθεση με τη Λόουελ που της αρέσει η κοινωνική συναναστροφή.

Ο αγαπημένος σταρ των γυναικών, ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Σίντι Κρόφορντ για τέσσερα χρόνια. Τον περασμένο Μάρτιο, η Κρόφορντ εξομολογήθηκε στην Όπρα πως όταν γνώρισε τον Ρίτσαρντ Γκιρ, εκείνη ήταν μόλις 22 ετών κι εκείνος ένας ώριμος και επιτυχημένος ηθοποιός. Παρά το γεγονός ότι έζησαν μαζί τέσσερα ευτυχισμένα χρόνια, δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιουργεί η διαφορά ηλικίας.

«Πολλά συνέβησαν τότε με τον Ρίτσαρντ. Εγώ ήμουν 22 ετών και σε αυτή την ηλικία προσπαθούσα ακόμα να καταλάβω ποια είμαι, και τι θέλω» δήλωσε η Σίντι Κροφορντ που μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση τους στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ «Oprah’s Master Class».
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ