2013-09-25 20:14:05
Φωτογραφία για ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ... ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΙΑΤΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ 5-1 *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα νίκησε εύκολα το 5-1 τον Φωκικό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τους 32 του Κυπέλλου με τον Σέποβιτς να σκοράρει δύο φορές στο ντεμπούτο του και τον Ιμπαγάσα να φτιάχνει δύο γκολ. Ολαιτάν, Γιαταμπαρέ και Κάμπελ οι άλλοι σκόρερ των ερυθρόλευκων.

Ο Φράγκος το γκολ του Φωκικού.

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετούς πρωτοεμφανιζόμενους παίκτες στην 11άδα, αλλά και κάποιους που μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Σημαντικότερη από όλες η παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μετζανί ήταν δίπλα του στο κέντρο της άμυνας με τους Παπάζογλου και Χολέμπας στα άκρα. Ο Εντινγκά και ο Γιαταμπαρέ στη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους οι Ολαϊτάν, Κάμπελ και Ντομίνγκεζ. Τέλος ο Μήτρογλου για άλλη μια φορά στην επίθεση.

Ο Φωκικός προσπάθησε να αμυνθεί με πέντε παίκτες στην ευθεία από την αρχή του αγώνα. Ωστόσο ο προπονητής του, Γιώργος Κούτσης, άλλαξε γρήγορα τα πλάνα του. Μετά το τέρμα που δέχθηκε επέλεξε το 4-4-2.


Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας στο παιχνίδι φάνηκε πολύ γρήγορα. Οι φιλοξενούμενοι εμφανώς τρακαρισμένοι στα πρώτα λεπτά δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν καλά αμυντικά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Κάμπελ από κοντά να νικά τον Μελισσά.

Οι ερυθρόλευκοι αρκετά γρήγορα διπλασίασαν τα τέρματά τους… Στο 8ο λεπτό σε μια όμοια φάση με τον πρώτο γκολ, ο Χολέμπας έκανε τη σέντρα, και ο Γιαταμπαρέ είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του και με ευκολία έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, στη συνέχεια, άλλαξαν στο σύστημά τους σε 4-4-2. Προσπάθησαν και μπόρεσαν να βγουν περισσότερες φορές στην αντεπίθεση.

Το ημίχρονο τελείωσε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-0 αλλά να έχει και μια μεγάλη απώλεια. Ο Κάμπελ αποχώρησε από το παιχνίδι με στομαχικές διαταραχές, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Μίτσελ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ξεκούρασε τους Μήτρογλου και Ντομίνγκεζ, περνώντας στον αγώνα τους Σέποβιτς και Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε σε ρυθμό… Αντίθτα μάλιστα, αφού ήταν καλύτερος. Δημιούργησε πολλές και καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Σέποβιτς στο 51’ έκανε το 3-0 με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Φωκικός αντέδρασε και στο 56ο λεπτό μείωσε σε 3-1 με καλή ενέργεια του Φράγκου ο οποίος πλάσαρε τον Μέγιερι, ενώ ο ίδιος παίκτης, λίγο αργότερα δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όταν κατέληξε σε αυτόν η μπάλα μετά από λάθος του Μέγιερι.

Στο μεταξύ, οι ερυθρόλευκοι είχαν πετύχει και τέταρτο γκολ με τον Ολαϊτάν. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Σέποβιτς μετά από πάσα του Ιμπαγάσα.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μετζανί, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκεζ (46’ Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν, Κάμπελ (34’ Βέργος), Μήτρογλου (46’ Σέποβιτς).

Φωκικός (Κούτσης): Μελίσσας, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Ιγιάνγκα (84' Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας, Γουόρντεν (87' Τζέκος), Θέος, Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Πολυχρονάκης (16’ Φράγκος), Καλαγκάνης.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ