2013-09-25 17:14:11
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Σύλληψη δημοσιογράφου μετά από μήνυση του πρώην φρουρού του Κ. Μπαρμπαρούση
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, η αστυνομία συνέλαβε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης τον δημοσιογράφο του, Παναγιώτη Τσακανίκα, έπειτα από μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του ο αστυνομικός σε διαθεσιμότητα, πρώην φρουρός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω αστυνομικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα καθώς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο βρέθηκε εξοπλισμός του ίδιου κατά την αστυνομική έρευνα. Ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί την Παρασκευή σε τακτική δικάσιμο.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός, προέβη στην κατάθεση της μήνυσης, μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας του στον ιστότοπο, η οποία σύμφωνα με το agriniopress ήταν αναδημοσίευση από άλλο site, κάτι που έπραξαν και άλλα διαδικτυακά μέσα και έντυπα.

Ο δημοσιογράφος πάντως, ήδη αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα.

Σαν μια πρώτη απάντηση το agriniopress.gr, επισημαίνει πως πρόκειται για επιλεκτική ευαισθησία του εν λόγω αστυνομικού, για την στάση του απέναντι στην δράση της Χρυσής Αυγής. Το agriniopress.gr θα συνεχίσει να μάχεται ανεξάρτητα και χωρίς φόβο, τονίζουν οι υπεύθυνοι του ιστότοπου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ