2013-09-25 15:02:10
Φωτογραφία για «ΕΚΛΑΨΕ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ»
Σε κλάματα ξέσπασε ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν πληροφορήθηκε πως δεν θα είναι εκείνος αλλά ο Ντέιβιντ Μόγες ο διάδοχος του Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, Ντιέγκο Τόρες, στο βιβλίο του.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, στο βιβλίο του με τίτλο: "Ετοιμάσου να χάσεις: Η εποχή του Μουρίνιο", αποκαλύπτει την απογοήτευση του Πορτογάλου τεχνικού, όταν πληροφορήθηκε πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επέλεξε τον Ντέιβιντ Μόγες και όχι τον ίδιο για αντικαταστάτη του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, ο Μουρίνιο ξέσπασε σε... κλάματα!

Στο κεφάλαιο με τίτλο "Κλάμα" αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο Μουρίνιο πίστεψε τον αφοσιωμένο ατζέντη του (Ζόρζε Μέντες) πως ο Φέργκιουσον, ήταν σύμμαχος και φίλος.

Ήταν σίγουρος πως απολάμβαναν μία φιλία απόλυτης εμπιστοσύνης. Θεωρούσε πως την θαυμάσια συλλογή του από τρόπαια (2 Τσάμπιονς Λιγκ, 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες) δεν την διέθετε άλλος υποψήφιος. Όταν έμαθε πως επέλεξαν τον Μόγες, ο 'Μου' ήταν δύσπιστος. Φώναξε: 'Μα δεν έχει κατακτήσει τίποτα'".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ