2013-09-25 12:45:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Εργασιακός ρατσισμός – τελικά απολύουν από το Πανεπιστήμιο μόνο απόφοιτους Δημοτικού και Λυκείου!
Ημέρες εργασιακού ρατσισμού βιώνει η κοινωνία της Πάτρας με αφορμή την εξέλιξη που σημειώθηκε στην κατάρτιση της λίστας με τους προς διαθεσιμότητα υπαλλήλους του Πανεπιστημίου.

Ξαφνικά από τη λίστα αφαιρέθηκαν όλοι όσοι ανήκουν στον κλάδο των μηχανικών ενώ η ανάρτηση αργά χθες το βράδυ της λίστας με τους προς διαθεσιμότητας επεφύλασσε μια ακόμα έκπληξη καθώς ένα “μαγικό χέρι” είχε επίσημα αφαιρέσει όσους διαθέτουν πανεπιστημιακούς τίτλους.

Ουσιαστικά στην ανεργία σύρονται μόνο όσοι είναι απόφοιτοι της υποχρεωτικής και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Με την εξέλιξη αυτή από το πανεπιστήμιο της Πάτρας ξεκινά η εφαρμογή του εργασιακού ρατσισμού όπου πλέον θα οδηγούνται στην απόλυση όσοι είναι απόφοιτοι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!!!

Να σημειωθεί πως οι περισσότεροι από τους 118 που οδηγούνται στην διαθεσιμότητα έχουν περισσότερα χρόνια θητείας από τους εξαιρεθέντες.

Όπως τονίζουν κύκλοι της πανεπιστημιακής κοινότητας το ζητούμενο δεν είναι γιατί δεν συμπεριελήφθησαν και οι πανεπιστημιακού επιπέδου, αλλά γιατί θυσιάζονται και μάλιστα με συγκεκριμένη άνωθεν παρέμβαση μόνο οι υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ