2013-09-25 11:50:07
Φωτογραφία για Κι άλλο πρώην μέλος της ΧΑ «σπάει» την ομερτά - «Ήθελαν τον Φύσσα νεκρό»
«Ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος. Τους πείραζε ότι είχε γράψει κάποια τραγούδια που έλεγαν για την Χρυσή Αυγή. Ήθελαν νεκρό τον Φύσσα και γι' αυτό έστειλαν τον Ρουπακιά», αποκαλύπτει - Στη συνέντευξη αναφέρει ακόμη ότι... ήξερε τον δράστη από κοινές τους δραστηριότητες.

Άλλο ένα πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής (αποχώρησε από την οργάνωση έπειτα από το θάνατο του Παύλου Φύσσα) σπάει τον όρκο σιωπής (ομερτά) και αποκαλύπτει πώς δρουν και οργανώνονται τα τάγματα εφόδου.

Μεταξύ άλλων το πρώην μέλος αποκαλύπτει σε συνέντευξή του χθες στον Alpha για τη δολοφονία του Κερατσινίου ότι «ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος».

«Τους πείραζε ότι είχε γράψει κάποια τραγούδια που έλεγαν για την Χρυσή Αυγή. Ήθελαν νεκρό τον Φύσσα και γι' αυτό έστειλαν τον Ρουπακιά».Όταν γίνεται μία επιχείρηση την εντολή την δίνει ο γενικός γραμματέας της τοπικής οργάνωσης».

«Στις εφόδους πάντα ήταν μπροστά ο Ρουπακιάς», λέει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι κάθε τοπική έχει έναν μέχρι 10 μισθοφόρους. «Είναι οι επίλεκτοι».


Στην αποκαλυπτική συνέντευξη λέει ακόμη ότι ήξερε τον δράστη, καθώς ο Γ.Ρουπακιάς συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις, σε πολλά «μαζέματα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δηλώνει επίσης, ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς είναι μισθοφόρος, ωστόσο δήλωσε άγνοια για το ακριβές ποσό που λάμβανε.

Μίλησε ακόμη και για τα στρατιωτικά γυμνάσια, εκεί όπου «πέφτει πολύ ξύλο» ( ο ίδιος είχε δεχτεί και χτύπημα στο κεφάλι), σημειώνοντας ότι στις ασκήσεις ασκείται βία και σε γυναίκες, οι οποίες μάχονται μεταξύ τους.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η ΧΑ διαθέτει και κρυφό οπλισμό, που συνήθως υπάρχει σε σπίτια ατόμων που βρίσκονται στην οργάνωση.

Πρώτο Θέμα
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ