2013-09-25 08:59:05
Φωτογραφία για Ζητείται υπάλληλος στο... Μπάκινγχαμ!
Βασιλικό συντηρητή ρολογιών ψάχνουν τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, προκειμένου να «βάλει σε τάξη» τα 1000 περίπου ρολόγια της βασιλικής οικογένειας.

Οσοι ενδιαφέρονται θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την βασιλική οικογένεια, μιας και η εργασία θα είναι στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ ενώ ιδιαίτερα δελεαστικός είναι ο μισθός καθώς αγγίζει τις 31,200 λίρες ήτοι 37.075 ευρώ τον χρόνο (περίπου 3000 ευρώ τον μήνα).

Ένα από τα μεγαλύτερα καθήκοντα του εργαζόμενου που θα επιλεχθεί και ο οποίος θα δουλεύει 37,5 ώρες την εβδομάδα σύμφωνα με την αγγελία, θα είναι να βοηθάει, κάθε χρόνο στην αλλαγή της ώρας των ρολογιών όταν τον μήνα Μάρτιο πάνε μια ώρα μπροστά και τον Οκτώβριο επανέρχονται στην ώρα τους.

Ο επιτυχής υποψήφιος θα είναι επίσης υπεύθυνος για τη διατήρηση, αποκατάσταση και συντήρηση των ρολογιών της βασιλικής συλλογής, τα οποία ποικίλλουν σε μέγεθος, καθώς κάποια καταλαμβάνουν μεγάλο χώροι καθώς αποτελούν ολόκληρους πύργους ενώ άλλα είναι ρολόγια τσέπης και τα οποία διαθέτουν όλες οι βασιλικές κατοικίες της χώρας.


Αυτός ή αυτή που τελικά θα επιλεχθεί θα βρίσκεται στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και θα εξετάζει τα ρολόγια στο παλάτι St. James αλλά και στο Clarence House, ενώ θα πρέπει να ταξιδεύει στο Windsor, στο Holyroodhouse, στο Balmoral αλλά και στο Sandringham.«Η βάση του εργαζόμενου θα είναι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ενώ ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να ταξιδεύει σε όλες τις βασιλικές κατοικίες» αναφέρει η αγγελία.

Η εργασία, δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βασίλισσας, ενώ ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι ειδικός στα ρολόγια και να έχει εμπειρία στην χειρονακτική εργασία αλλά και στην εργασία με μηχανήματα. Επιπροσθέτως οφείλει να καθαρίζει τα μηχανήματα, να τα συναρμολογεί αλλά και να κατασκευάζει νέα κομμάτια.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, υπάρχουν ορισμένες βασικές απαιτήσεις, άλλωστε ο βαθμός δυσκολίας σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι αρκετά μεγάλος (12) . Οι αιτούντες πρέπει να γνωρίζουν να οριοθετούν τον χρόνο αλλά και να είναι καλοί χρονομετρητές, έχοντας την ικανότητα να εργάζονται σε αυστηρές προθεσμίες όταν τους ζητηθεί. Η προθεσμία για τις αιτήσεις λήγει στις 13 Οκτωβρίου, ενώ δεν προσφέρεται κατάλυμα στο παλάτι στον υπάλληλο που θα επιλεχθεί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ