2013-09-25 06:00:11
Φωτογραφία για WTCC: Άλλος ένας τερματισμός στο TOP - 6 για τη LADA στη Suzuka
Ο ιαπωνικός γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη θρυλική πίστα της Suzuka, ήταν για την ομάδα LADA Sport LUKOIL μια λαμπρή επιστροφή στους βαθμούς. Ο James Thompson τερμάτισε έκτος στον πρώτο αγώνα, ένα αποτέλεσμα που τον ανεβάζει μια θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών. Με δύο γύρους να απομένουν, ο Άγγλος βρίσκεται στην 14η θέση. Στον δεύτερο αγώνα, ο δύο φορές πρωταθλητής του Βρετανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού ξεκίνησε 12ος και σύντομα βρέθηκε στην ένατη θέση. Ωστόσο στην τελευταία στροφή χτυπήθηκε από πίσω από το SEAT του Marc Basseng και έχασε τη θέση του, τερματίζοντας 12ος. Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Γερμανό οδηγό με ποινή 30 δευτερολέπτων, με αποτέλεσμα ο James τελικά να κατατάσσεται 11ος.

Ο Mikhail Kozlovskiy ήταν επίσης ιδιαίτερα εντυπωσιακός στον πρώτο αγώνα, αφού κατάφερε να αναρριχηθεί από την 22η στην 15η θέση. Στον δεύτερο αγώνα ο Ρώσος οδηγός δέχτηκε ποινή διέλευσης από τα πιτ λόγω άκυρης εκκίνησης. Τελικά, ο Mikhail ήταν 19ος.

Παρακάτω θα βρείτε το βίντεο με εντυπωσιακά incar πλάνα από τον γύρο του WTCC που διεξήχθη στη Suzuka της Ιαπωνίας χθες. Είναι από τον πρώτο αγώνα και στη θέση του οδηγού είναι ο οδηγός της ομάδας μας LADA Sport LUKOIL, ο Βρετανός James Thompson. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο James τερμάτισε έκτος.

ΒΙΝΤΕΟ:
autocarnet.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ