2013-09-24 16:00:07
Φωτογραφία για ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ «V-SPAN»!
Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκαν στη Μαδρίτη για την προώθηση του ΝΒΑ 2Κ14 που περιλαμβάνει ομάδες της Ευρωλίγκας και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το νέο video game.

«Ήρωες» σε video game έγιναν οι αρχηγοί Ολυμπιακού και ΠΑΟ μαζί με τους άλλους αστέρες της Ευρωλίγκας, η οποία πλέον έχει το δικό της χώρο στο νέο video game, NBA 2K14. Αυτό παρουσιάστηκε στη Μαδρίτη, με τους Σπανούλη και Διαμαντίδη να παίρνουν μία πρώτη γεύση και να… κινούν (με χειριστήρια) τους εαυτούς τους.

«Είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι σε όλο τον κόσμο. Μπορούν να το παίξουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και είναι σημαντικό για τους φιλάθλους που μπορούν να παίζουν με τις αγαπημένες τους ομάδες και τους αγαπημένους τους παίκτες. Είναι πολύ ενδιαφέρον και ωραίο video game», τόνισε ο Σπανούλης.

«Δεν έχω μεγάλη σχέση με τα video games. Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο. Οι χαρακτήρες είναι πολύ ρεαλιστικοί», τόνισε ο Διαμαντίδης.

Το «παρών» έδωσαν κι άλλοι αστέρες της Ευρωλίγκας, όπως οι Φελίπε Ρέγες (Ρεάλ), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τίμπορ Πλάις (Λαμποράλ Κούτσα), Σεμίχ Ερντέν (Αναντολού Εφές) και Σον Τζέιμς (Μακάμπι Τελ Αβίβ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
19o Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
19o Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ