2013-09-24 15:07:31
Φωτογραφία για Ankle Boots: Ποια να επιλέξεις αυτή τη σεζόν; Οι top 3 επιλογές που έχεις
Φόρεσε τα πιο μοντέρνα μποτάκια ανάλογα με το στυλ σου Ότι τα ankle boots είναι top τάση σίγουρα το ξέρεις, αυτό που ίσως να μην γνωρίζεις είναι ότι μπορείς να τα φορέσεις ανεξαρτήτως ηλικίας, στυλ, διάθεσης…

Δες τις 3 εκδοχές των ankle boots και επέλεξε αυτή που σου ταιριάζει:

#1 Φλατ:

Η τέλεια επιλογή για κάθε μέρα! Επένδυσε σε μονόχρωμα μποτάκια για safe συνδυασμούς, με χρυσά τρουκς για glam-ροκ εμφανίσεις ή boho κρόσσια για πιο hippy σύνολα.

#2 Με χοντρό τακούνι:

Τα αγαπημένα μας μποτάκια με ξύλινο, χοντρό τακούνι κάνουν δυναμικό comeback και είμαστε ενθουσιασμένες! Μην το σκεφτείς λεπτό παραπάνω για να τα αποκτήσεις, αφού είναι η ιδανική λύση για να εσένα που δεν τα πας καλά με τα στιλέτο αλλά θέλεις εκείνα τα 4-5 έξτρα ποντάκια.Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί στο γραφείο, μέχρι τη βραδινή σου έξοδο για statement εμφανίσεις με άνεση.

#3 Με ψηλό τακούνι:

Η πιο formal εκδοχή των ankle boots. Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τις κομψές γόβες αφού είναι το ίδιο θηλυκά, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν έξτρα πόντους στυλ σε κάθε σου σύνολο.Φόρεσέ τα με το κοντό σου φόρεμα, το skinny παντελόνι σου, το σορτς ή την παντελόνα σου και μαγνήτισε τα βλέμματα με το απαράμιλλο στυλ σου.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ